1 / 1
Foto e Konektor RJ-11.

Konektor RJ-11.

Vlerëso
Garancioni: 1 vit Kodi:
1.95 €
Përfshirë TVSH-në Pa TVSH 1.65 €

Më shumë se 10 artikuj
GjirafaFLEX
Rri shlirë me GjirafaFlex

Me GjirafaFLEX përfitoni:

- Prioritet për zgjidhjen e çdo problemi me produktin brenda 1 viti nga blerja

- Kontakt brenda 24 h për servisim, zëvendësim apo kthim

- Pranim dhe dërgim me postë të produktit të servisuar pa pagesë

*Defektet përfshijnë vetëm ato fabrike, dhe jo dëmet fizike që mund të i shkaktohen produktit.

Transporti
Koha e arritjes së produktit: - Shkup
28 qershor 2024 - 29 qershor 2024
Maqedoni, të tjera
29 qershor 2024 - 01 korrik 2024
Koha e arritjes së produktit nënkupton periudhën prej kur bëhet verifikimi i porosisë suaj, dhe njoftimit për verifikim që ju e pranoni përmes email-it apo SMS-it.
Nëse porosia bëhet tani, produkti arrin sipas afatit kohor të vendosur më lartë. Ju do të njoftoheni në vazhdimësi përmes emailit rreth vendndodhjes së porosisë suaj, duke përfshirë momentin kur produkti arrin në depon tonë, dhe momentin kur niset në dërgesë për te ju.

*Në 99% të rasteve, produktet arrijnë sipas parashikimit të vendosur më lartë. Ju lusim të keni parasysh që festat ndërkombëtare ndikojnë që liferimi të shtyhet për rreth 2 ditë.

Pagesa të sigurta
Paguaj me para në dorë
Paguaj online
Paguaj me transfer bankar

Nëse ju jeni vetëm në shtëpi dhe doni internet më të shpejtë apo Wirelessi juaj nuk punon, atëherë ju duhet të lidheni direkt në modem. Konektori RJ-11 mundëson lidhjen e pajisjeve tuaja, qofshin ato telefona apo laptopë, me modemin tuaj. Ky konektor mundëson lidhjen e kabllove të rrjetit klasik.

Lansuar:
3 Janar 2012
Garancioni nga prodhuesi:
1 vit
Prodhuesi:
OEM
EAN:
8592220006600
0

0 Vlerësime

Klientët që kanë blerë këtë produkt, kanë blerë edhe

Blej tani
Konektor RJ-11.
1.95 €
Sasia:0
GjirafaFLEX: Jo