Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Филтер

Fellowes 53 C

142.66 €
Вклучен ДДВ
-6%

Rexel Momentum X312

162.13 € 171.87 €
Вклучен ДДВ
-19%

Уништувач на хартија Leitz IQ AutoFeed 150 P4

551.65 € 673.37 €
Вклучен ДДВ
-14%

Распарувачот Rexel Secure X10-SL

220.56 € 254.37 €
Вклучен ДДВ
-9%

Rexel Momentum S206 уништувач на хартија

80.99 € 88.95 €
Вклучен ДДВ
-12%

Rexel Momentum X410-SL Slimline

160.51 € 181.61 €
Вклучен ДДВ
-15%

Уништувач на хартија Rexel Momentum X406

98.84 € 115.07 €
Вклучен ДДВ
-2%

Rexel Secure MC4

191.35 € 194.59 €
Вклучен ДДВ
-8%

Уништувач на хартија Rexel Secure S5

63.13 € 68.00 €
Вклучен ДДВ
-6%

Rexel Secure MC3, шредер

137.79 € 145.90 €
Вклучен ДДВ
-5%

Уништувач на хартија Rexel Auto + Optimum 100X

413.69 € 433.17 €
Вклучен ДДВ
-15%

Rexel Auto Optimum 45X

223.81 € 262.76 €
Вклучен ДДВ
-9%

Leitz IQ Protect Premium 3M P5

199.46 € 217.32 €
Вклучен ДДВ
-7%

Leitz IQ Protect Premium 6X P4

175.12 € 186.48 €
Вклучен ДДВ
-7%

Leitz IQ AutoFeed 150 P5

686.35 € 735.04 €
Вклучен ДДВ
-13%

Уништувач на хартија Leitz IQ Home Office

163.76 € 186.48 €
Вклучен ДДВ
-10%

Leitz IQ Office Pro P5

697.71 € 773.99 €
Вклучен ДДВ
-18%

Leitz IQ Protect Premium 6M P5

274.12 € 330.92 €
Вклучен ДДВ
-21%

Leitz IQ Protect Premium 8X P4

184.86 € 231.92 €
Вклучен ДДВ
-6%

Leitz IQ AutoFeed 100 P4

444.53 € 472.12 €
Вклучен ДДВ
-10%

Leitz IQ Slim Home Office

176.74 € 196.22 €
Вклучен ДДВ
-3%

HSM ShredStar X10 Уништувач на хартија

186.48 € 191.35 €
Вклучен ДДВ

Уништувач на хартии Peach PS500-40

89.10 €
Вклучен ДДВ