Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Филтер

Seagate IronWolf, 3,5" - 4TB

128.05 €
Вклучен ДДВ
-3%

Железниот волк Seagate, 3.5" - 3TB

150.77 € 154.02 €
Вклучен ДДВ
-3%

Seagate IronWolf PRO, 3,5" - 20TB

598.71 € 616.13 €
Вклучен ДДВ
-3%

WD Purple (PURZ), 3,5" - 2TB

126.43 € 129.68 €
Вклучен ДДВ
-28%

Диск за сервер HPE, 3,5 "- 4TB

306.58 € 423.43 €
Вклучен ДДВ
-1%

Disk për server SSD Micron 5400 MAX 3.84TB SATA 25" Non-SED

907.08 € 910.32 €
Вклучен ДДВ
-6%

Сервер диск Dell 3,5" - 1TB за PE T150

144.28 € 152.40 €
Вклучен ДДВ
-5%
New Product

Диск за сервер 3.5" - 4TB за PE T150

308.20 € 321.19 €
Вклучен ДДВ
-1%
New Product

Диск Synology HAT3300-6T, 3.5” - 6TB

205.95 € 207.58 €
Вклучен ДДВ
-2%
New Product

Диск Seagate Exos 7E10, 3,5" - 2TB

149.15 € 150.77 €
Вклучен ДДВ
-17%
-13%
-12%

Disk për server SSD Micron 5400 PRO 1.92TB SATA 25" Non-SED

317.94 € 358.51 €
Вклучен ДДВ
-7%

Disk për server Micron 7450 PRO 3.84TB U.3 Non-SED Enterprise SSD

545.16 € 584.11 €
Вклучен ДДВ
-32%

Хард диск WD Ultrastar DC HC550, 3,5" - 16TB

311.45 € 455.89 €
Вклучен ДДВ