Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Филтер

AXAGON контролер, PCEM2-DC, 8 GBps

27.43 €
Вклучен ДДВ
-8%

Контролер AXAGON PCEM2-D

19.31 € 20.94 €
Вклучен ДДВ
-3%
-3%

AXAGON PCEM2-N адаптер

17.69 €
Вклучен ДДВ
-10%

Адаптер за внатрешен SSD AXAGON PCEM2-1U

16.07 € 17.69 €
Вклучен ДДВ
-3%

Synology М.2 SSD адаптер за кеш за слот за PCIe

225.43 € 231.92 €
Вклучен ДДВ
-8%

AXAGON PCES-SA4M2

42.03 € 45.28 €
Вклучен ДДВ

AXAGON PCES-SA4X4

55.02 €
Вклучен ДДВ
-6%
-7%
-6%

Akasa адаптер за M.2 на PCIe x16 AK-PCCM2P-05

25.81 € 27.43 €
Вклучен ДДВ
-8%

Картичка AXAGON PCEU-232VLS

20.94 € 22.56 €
Вклучен ДДВ
-14%

Картичка AXAGON PCEU-430VL

25.81 €
Вклучен ДДВ
-8%

Картичка за проширување Evolveo LPT PCIe

20.94 € 22.56 €
Вклучен ДДВ
-3%

Контролор HPE Smart Array E208e-p SR Gen10 Ctrlr

377.99 € 389.35 €
Вклучен ДДВ
-7%

Картичка AXAGON PCEU-43RS

24.18 € 25.81 €
Вклучен ДДВ