Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro

Burim energjie Emos 12V/300mA, i zi

490 MKD.
Përfshirë TVSH
-23%

Konektor Emos, EU 3407, TV + R + SAT

1,390 MKD. 1,790 MKD.
Përfshirë TVSH

Kabllo Antena AQ KVA100

590 MKD.
Përfshirë TVSH
-9%

Përforcues i antenës Evolveo Amp 1 LTE

1,390 MKD. 1,516 MKD.
Përfshirë TVSH

Kupë gome për konektor F

290 MKD.
Përfshirë TVSH
-4%

Përshtatës VU+ WiFi USB

2,890 MKD. 2,990 MKD.
Përfshirë TVSH

Kabllo PremiumCord, 2m

290 MKD.
Përfshirë TVSH

Kabllo për TV PremiumCord

290 MKD.
Përfshirë TVSH

Lidhës për antenë PremiumCord

190 MKD.
Përfshirë TVSH

Pajisje konektuese Zircon F + / +

290 MKD.
Përfshirë TVSH

Kabllo për antenë AQ KVB030, 3m

390 MKD.
Përfshirë TVSH

Pajisje konektuese Zircon F, vidhë 5 mm

290 MKD.
Përfshirë TVSH
-21%

Telekomandë Evolveo Senior për Alpha T2 dhe Omega II

790 MKD. 990 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Përforcues sinjali Emos 30dB VHF/UHF

690 MKD. 731 MKD.
Përfshirë TVSH

Mbajtës Televizioni në mur MON 50 cm

1,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-8%

Mbajtës antene në mur MON STELL SHO 1120 25 cm

1,190 MKD. 1,290 MKD.
Përfshirë TVSH
-8%

Mbajtës Sateliti në Mur MON 30 cm

1,290 MKD. 1,390 MKD.
Përfshirë TVSH

Hub antene AQ KV311 - 1x hyrje, 2x dalje

590 MKD.
Përfshirë TVSH
New Product