Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-3%
-7%
Метеоролошка станица Solight TE81BK
3,848 MKD. 4,138 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
Сензор за температура Garni 045H
1,363 MKD. 1,623 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
Mетеоролошка станица SMART Sencor SWS 300W
1,825 MKD. 1,984 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
Будилник Trevi OM 3528 D ,бел
4,830 MKD. 5,616 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
Метеоролошка станица Hyundai WS 1021, бела
1,067 MKD. 1,241 MKD.
Вклучен ДДВ
-12%
-14%
Сензор wireless Garni 094L
4,535 MKD. 5,273 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
Garni 750
8,662 MKD. 9,215 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
-7%
Garni 975
12,211 MKD. 13,130 MKD.
Вклучен ДДВ
-21%
Garni 092H, безжичен сензор
2,126 MKD. 2,680 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
Адаптер Garni AD1
4,490 MKD. 5,221 MKD.
Вклучен ДДВ
-22%
Метеоролошка станица
2,203 MKD. 2,820 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
Hyundai WS 2266
2,962 MKD. 3,220 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Garni 940
13,563 MKD. 14,584 MKD.
Вклучен ДДВ
-18%
Мерач на квалитет на воздух 080Q ,бел
6,019 MKD. 7,294 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Метеоролошка станица Sencor SWS 9700
7,242 MKD. 7,787 MKD.
Вклучен ДДВ
-26%
Метеоролошка станица Емос Е6018
2,565 MKD. 3,451 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Метеоролошка станица Technoline WS 6442
4,553 MKD. 4,896 MKD.
Вклучен ДДВ
Сензор GoGEN 32, GoGEN ME 3257
1,366 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Метролошка станица Technoline WS 6462
3,917 MKD. 4,212 MKD.
Вклучен ДДВ
-18%
Sencor SWS 5600
3,337 MKD. 4,056 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
Eve weather- надворешен сензор
7,150 MKD. 7,772 MKD.
Вклучен ДДВ