Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-1%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 9.60 Auto Allergy 3në1 RH2038WO, e zezë

Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 9.60 Auto Allergy 3në1 RH2038WO, e zezë

293.99 € 295.62 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Aqua 4në1 RH98C8WO, e zezë

Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Aqua 4në1 RH98C8WO, e zezë

521.51 € 552.39 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta RH9690WO X-FORCE Flex 8.60 Aqua, e kaltër

Fshesë me vakum Rowenta RH9690WO X-FORCE Flex 8.60 Aqua, e kaltër

326.49 € 363.87 €
Përfshirë TVSH
-2%
New Product
Foto e Bateri rezervë Rowenta ZR009705 për fshesën me vakum X-Force 12.60

Bateri rezervë Rowenta ZR009705 për fshesën me vakum X-Force 12.60

149.35 € 150.98 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-FORCE FLEX 15.60 Aqua RH99A1, e zezë

Fshesë me vakum Rowenta X-FORCE FLEX 15.60 Aqua RH99A1, e zezë

789.66 € 809.16 €
Përfshirë TVSH
-23%
Foto e Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

552.39 € 710.03 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal Care 3në1 RH98A8WO, e kuqe

Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal Care 3në1 RH98A8WO, e kuqe

432.13 € 525.82 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Fshesë me vakum Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

Fshesë me vakum Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

152.60 € 155.85 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

662.90 € 664.52 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Fshesë me vakum Sencor SVC 0741YL - EUE3 3në1

Fshesë me vakum Sencor SVC 0741YL - EUE3 3në1

230.61 € 276.11 €
Përfshirë TVSH
-15%
Foto e Fshesë për dritare dhe banjo Leifheit SET NEMO + përshtatës

Fshesë për dritare dhe banjo Leifheit SET NEMO + përshtatës

79.47 € 92.47 €
Përfshirë TVSH