Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-1%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 9.60 Auto Allergy 3në1 RH2038WO, e zezë

Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 9.60 Auto Allergy 3në1 RH2038WO, e zezë

293.60 € 295.22 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Aqua 4në1 RH98C8WO, e zezë

Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Aqua 4në1 RH98C8WO, e zezë

520.82 € 551.66 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta RH9690WO X-FORCE Flex 8.60 Aqua, e kaltër

Fshesë me vakum Rowenta RH9690WO X-FORCE Flex 8.60 Aqua, e kaltër

326.06 € 363.39 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Fshesë me vakum Sencor SVC 0741YL - EUE3 3në1

Fshesë me vakum Sencor SVC 0741YL - EUE3 3në1

230.30 € 275.75 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Fshesë për dritare dhe banjo Leifheit SET NEMO + përshtatës

Fshesë për dritare dhe banjo Leifheit SET NEMO + përshtatës

79.36 € 92.35 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Bateri rezervë Rowenta ZR009705 për fshesën me vakum X-Force 12.60

Bateri rezervë Rowenta ZR009705 për fshesën me vakum X-Force 12.60

149.15 € 150.78 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-FORCE FLEX 15.60 Aqua RH99A1, e zezë

Fshesë me vakum Rowenta X-FORCE FLEX 15.60 Aqua RH99A1, e zezë

788.62 € 808.09 €
Përfshirë TVSH
-22%
Foto e Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

551.66 € 709.09 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal Care 3në1 RH98A8WO, e kuqe

Fshesë me vakum Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal Care 3në1 RH98A8WO, e kuqe

431.56 € 525.12 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Fshesë me vakum Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

Fshesë me vakum Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

152.40 € 155.65 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

Fshesë me vakum Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum EU

653.91 € 665.27 €
Përfshirë TVSH