Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
-2%

Сервер QNAP TS-233

15,890 MKD. 16,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%

Synology Сервер DS120j DiskStation

8,590 MKD. 9,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%

WD My Cloud EX2 Ultra Сервер , 4TB

23,190 MKD. 24,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-2%

Сервер Synology DiskStation DS1522+

51,190 MKD. 51,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%

Synology слот картичка 1x10Gb RJ45 + 2xM.2, PCIe

19,090 MKD. 20,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%

Сервер QNAP TS-133

12,290 MKD. 13,369 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

NAS QNAP TS-873A-8G Сервер

87,690 MKD. 90,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%

NAS сервер Synology RackStation RS822RP+

83,390 MKD. 87,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
-7%

QNAP адаптер QNA-UC5G1T, USB 3.0 до 5GbE, црн

7,790 MKD. 8,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-11%

Сервер ASUSTOR AS6604T

39,990 MKD. 44,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Сервер QNAP TS-433-4G

32,190 MKD. 33,390 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%
-9%

Сервер QNAP TS-873AeU-4G

107,990 MKD. 118,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-10%

Сервер Synology RackStation RS422+

45,890 MKD. 50,551 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%

Сервер NAS ASUSTOR AS5304T

33,390 MKD. 35,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-11%

Сервер NAS ASUSTOR AS6704T

44,490 MKD. 49,439 MKD.
Вклучен ДДВ
-1%
New Product
-8%

ASUSTOR AS6004U, 4-слој - единица за проширување

20,790 MKD. 22,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-13%

Сервер QNAP TS-873AeU-RP-4G

136,390 MKD. 155,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
-4%
-1%

Сервер QNAP TS-1273AU-RP-8G

181,890 MKD. 182,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
-12%

ASUSTOR Drivestor 2 AS1104T

20,690 MKD. 23,390 MKD.
Вклучен ДДВ