Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-7%
QNAP адаптер QNA-UC5G1T, USB 3.0 до 5GbE, црн
7,407 MKD. 7,964 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
Сервер ASUSTOR AS6604T
35,929 MKD. 42,014 MKD.
Вклучен ДДВ
Сервер QNAP TS-433-4G
33,152 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Сервер NAS QNAP TS-453D-4G
32,312 MKD. 34,744 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Synology DiskStation DS920+
37,535 MKD. 39,511 MKD.
Вклучен ДДВ
Сервер Synology RackStation RS422+
50,560 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Сервер Synology DiskStation DS1522+
49,173 MKD. 51,761 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
Сервер NAS ASUSTOR AS5304T
31,682 MKD. 36,759 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Сервер QNAP TS-410E-8G
65,415 MKD. 68,858 MKD.
Вклучен ДДВ
-23%
-5%
Решетка за проширување Synology RX1217
137,113 MKD. 144,329 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
NAS QNAP TS-1264U-RP-4G
162,335 MKD. 170,879 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
NAS ASUSTOR AS6704T
40,935 MKD. 48,503 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
-7%
-4%
Synology слот картичка 1x10Gb RJ45 + 2xM.2, PCIe
19,338 MKD. 20,144 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
NAS сервер - Synology DiskStation DS420 +, црн
32,857 MKD. 34,954 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Сервер QNAP TS-435XeU-4G
43,421 MKD. 45,706 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Компактен процесор NAS: QNAP TS-464eU-4G
55,969 MKD. 58,915 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
-5%
QNAP TS-464U-RP-4G
94,798 MKD. 99,787 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
Адаптер Synology 24W (12V / 2 A) AC
1,736 MKD. 1,887 MKD.
Вклучен ДДВ