Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-8%
-12%
Читач на мемориски картички Kingston
2,208 MKD. 2,501 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
-9%
-13%
Gembird micro SD, USB читач на картички
162 MKD. 186 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
-15%
-9%
-17%
USB 3.2 AXAGON CRE-S2N
736 MKD. 887 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
Читач на картички ICY BOX IB-869a
1,669 MKD. 1,834 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
Читач на картички AKASA AK-ICR-14, црно
1,820 MKD. 2,000 MKD.
Вклучен ДДВ
Читач на картички Axago
1,035 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
Transcend TS-RDF8W2, бело
1,341 MKD. 1,557 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
USB Transcend TS-RDF5K, црна
781 MKD. 919 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
-10%
-9%
Читач на картички AKASA AK-ICR-27
2,386 MKD. 2,622 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
AKASA InterConnect Pro Читач на картички
2,442 MKD. 2,683 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%