Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
48h Delivery

Кабел HDMI-HDMI Gembird v1.4, 1 м

390 MKD.
Вклучен ДДВ

Кабел Gembird HDMI - DVI 1,8 м

590 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
-59%

Кабел Gembird Cablexpert Patch UTP CAT6 - 0,5m - црно

190 MKD. 456 MKD.
Вклучен ДДВ
-1%

USB Hub i-Tec USB-C Metal 4x USB 3.0, сива боја

1,490 MKD. 1,500 MKD.
Вклучен ДДВ
-13%

Адаптер C-TECH, DisplayPort - HDMI, M / F, црнa

690 MKD. 790 MKD.
Вклучен ДДВ
-21%

PremiumCord 230V кабел, 2м, сив

390 MKD. 490 MKD.
Вклучен ДДВ
-20%

Club3D DisplayPort 1.4 HBR3, 2m

1,790 MKD.
Вклучен ДДВ
-18%

сплитер за напојување- SATA - 1x 5,25 2xSATA

190 MKD. 230 MKD.
Вклучен ДДВ

PremiumCord HDMI A - DVI-D M / M - 2m

590 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%

USB HUB Akasa - USB Type C, 4x USB 3.0, 18cm

1,590 MKD. 1,690 MKD.
Вклучен ДДВ
-36%

Gembird кабел на SATA, 15 см

190 MKD. 294 MKD.
Вклучен ДДВ

PremiumCord кабел USB 3.0

590 MKD.
Вклучен ДДВ