Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
-14%

Уништувач на хартија Rexel Secure S5

3,890 MKD. 4,490 MKD.
Вклучен ДДВ

Шредер за хартија Fellowes 36 C

5,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Rexel Momentum X312

10,190 MKD. 10,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-10%

Уништувач на хартија Rexel Momentum X406

6,390 MKD. 7,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-13%

Распарувачот Rexel Secure X10-SL

13,790 MKD. 15,673 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%

Leitz IQ Office P5

30,590 MKD. 32,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%

Fellowes M7 C Уништувач на документи

6,890 MKD. 7,090 MKD.
Вклучен ДДВ

Fellowes 53 C

8,690 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%

Уништувач на хартија HSM ShredStar S10

6,590 MKD. 7,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%

Rexel Momentum S206 уништувач на хартија

5,090 MKD. 5,481 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%

Rexel Momentum X312-SL Slimline

11,490 MKD. 12,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Rexel Momentum X410-SL Slimline

10,790 MKD. 11,190 MKD.
Вклучен ДДВ

Rexel Secure MC4

11,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Rexel Secure MC3, шредер

8,690 MKD. 8,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%

Rexel Auto Optimum 45X

15,290 MKD. 16,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%

Leitz IQ Protect Premium 3M P5

12,590 MKD. 13,390 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Leitz IQ Protect Premium 6X P4

11,090 MKD. 11,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Leitz IQ AutoFeed 150 P5

43,690 MKD. 45,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-12%

Уништувач на хартија Leitz IQ Home Office

10,190 MKD. 11,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-10%

Leitz IQ Office Pro P5

42,990 MKD. 47,690 MKD.
Вклучен ДДВ