Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Филтер
-6%

Вага за мерење- Xiaomi Mi Smart Scale 2 бела

29.05 € 30.67 €
Вклучен ДДВ
-11%

Xiaomi Mi Скала за состав на тело 2, бела

42.03 € 47.16 €
Вклучен ДДВ
-6%

ТЕЛО паметна тежина, Withings BODY, бела

89.10 € 93.97 €
Вклучен ДДВ

Peshore personale Tefal BM2520V0 Body up

42.03 €
Вклучен ДДВ

Вага Tefal PP1536V0, бела

27.43 €
Вклучен ДДВ
-5%

Дигитална вага, ROHNSON RF-01, бела боја

33.92 € 35.54 €
Вклучен ДДВ
-19%
-17%

ETA Vital Trainer, телесна вага

74.49 € 89.10 €
Вклучен ДДВ

SOEHNLE Scales Shape Sense Connect 200 Скала

113.45 €
Вклучен ДДВ
-7%

Scale SENCOR SBS 5051WH

24.18 € 25.81 €
Вклучен ДДВ
-4%

Вага Forever AS-100, Bluetooth, бело

43.66 € 45.28 €
Вклучен ДДВ
-6%
-7%

Скала на ЕТА Christine

50.15 € 53.40 €
Вклучен ДДВ
-3%

Паметна вага OMRON VIVA BF-222T-EB, Bluetooth

142.66 € 145.90 €
Вклучен ДДВ
-6%

Вага SENCOR SBS 8000BK, црна

61.51 € 64.76 €
Вклучен ДДВ
-4%

IHealth FIT HS2S вага

79.36 € 82.61 €
Вклучен ДДВ
-3%

Вага CASO Body Energy

68.00 € 69.63 €
Вклучен ДДВ

Вага BEURER BF 220

61.51 €
Вклучен ДДВ
New Product

Вага CASO BodyEnergy Ecostyle

42.03 €
Вклучен ДДВ
-27%

Вага TrueLife FitScale W4 BT

45.28 € 61.51 €
Вклучен ДДВ
-6%

Вага BEURER BG 21

61.51 € 64.76 €
Вклучен ДДВ

Peshore Tefal PP1400V0 Premiss 2, e zezë

29.05 €
Вклучен ДДВ
-6%

Вага Tefal PP1500V0 Classic, сребрена

29.05 € 30.67 €
Вклучен ДДВ

Вага Tefal Origin wood PP1600V0

38.79 €
Вклучен ДДВ
-6%

Вага Withings BODY cardio, црна боја

233.55 € 246.53 €
Вклучен ДДВ