Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-15%
Viewlux чаша со лупа 3x/6x
772 MKD. 902 MKD.
Вклучен ДДВ
Двоглед Bresser Hunter 8x4, црна
4,108 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
Двоглед Discovery Field 10x42, зелена боја
5,455 MKD. 5,982 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
Двоглед Discovery Breeze 7x50, портокалов
9,341 MKD. 11,098 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
Моноглед Discovery Gator 10-30x30, сина боја
3,233 MKD. 3,362 MKD.
Вклучен ДДВ
Двоглед Discovery Breeze 7x50, зелен
9,378 MKD.
Вклучен ДДВ
Телескоп Levenhuk Blitz 114 BASE
18,848 MKD.
Вклучен ДДВ
Двоглед Discovery Gator 8-40, сино
6,190 MKD.
Вклучен ДДВ
Двоглед Viewlux Opera Glass, 3x25, бело
3,602 MKD.
Вклучен ДДВ
Двоглед Discovery Gator 10x25, сино
2,929 MKD.
Вклучен ДДВ
Двоглед Levenhuk Blaze Compact 60, 56mm, 9-27x
11,711 MKD.
Вклучен ДДВ
Levenhuk LabZZ TK60, 60 / 700mm, 120x
16,252 MKD.
Вклучен ДДВ
Телескоп Levenhuk LabZZ TK76, 76/700mm, 152x
15,952 MKD.
Вклучен ДДВ
Levenhuk Zeno Vizor HR2, лупа
2,433 MKD.
Вклучен ДДВ
Levenhuk Zeno Vizor HR4, лупа
4,105 MKD.
Вклучен ДДВ
Levenhuk Blitz 70 PLUS
21,867 MKD.
Вклучен ДДВ
Телескоп Levenhuk Blitz 76 PLUS
22,679 MKD.
Вклучен ДДВ
Levenhuk Blitz 76 BASE, телескоп
12,027 MKD.
Вклучен ДДВ
Телескоп Levenhuk Blitz 70 BASE
13,279 MKD.
Вклучен ДДВ
Levenhuk Blitz 50 BASE, телескоп
7,020 MKD.
Вклучен ДДВ
Levenhuk SkyMatic 105 GT MAK
69,737 MKD.
Вклучен ДДВ
Levenhuk Atom 12x25, двоглед
2,764 MKD.
Вклучен ДДВ
Teleskop Levenhuk Blitz 60 BASE
10,126 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%