Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-15%

Mbajtëse tripod Rollei për telefon dhe aparatë fotografik

2,390 MKD. 2,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-21%

Tripod Rollei Stativ Compact Traveler Star S1, zezë

1,890 MKD. 2,390 MKD.
Përfshirë TVSH
-26%

Tripod Rollei C5i, i zi

6,590 MKD. 8,890 MKD.
Përfshirë TVSH
-10%

Tripod Hama STAR 63

2,890 MKD. 3,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Trekëmbësh Levenhuk Level Base TR30

3,190 MKD. 3,390 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Tripopod Levenhuk Level Plus VT20

8,590 MKD. 9,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-5%

Trekëmbësh Hama STAR BR, 166

2,390 MKD. 2,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-5%

Mini tripod plastik DJI CYNOVA për Osmo Action

2,190 MKD. 2,290 MKD.
Përfshirë TVSH
-43%

Monopod Velbon CX UP-400DX

1,890 MKD. 3,290 MKD.
Përfshirë TVSH

Tripod Velbon EX-Macro

3,390 MKD.
Përfshirë TVSH
-3%

Tripod JOBY GorillaPod 3K Stand

4,090 MKD. 4,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-9%

Monopod Vanguard VEO 2S AM-234TR

6,190 MKD. 6,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Tripod Hama STAR 62

2,790 MKD. 3,119 MKD.
Përfshirë TVSH
-5%

Tripod Rollei C6i Carbon, i zi

15,090 MKD. 15,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-5%

Trekëmbësh Hama STAR BR, 160

2,090 MKD. 2,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-13%

Tripod Hama STAR 61

2,190 MKD. 2,490 MKD.
Përfshirë TVSH

Mini tripod Rollei, i zi

1,590 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Trekëmbësh Levenhuk Level Plus VT10

5,190 MKD. 5,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-7%

Tripod Hama STAR 75

1,490 MKD. 1,590 MKD.
Përfshirë TVSH

Trekëmbësh Hama STAR BR, 153

2,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-7%

Tripod GoPro Max Grip

5,790 MKD. 6,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-23%

Tripod Velbon EX-430

3,490 MKD. 4,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-3%

Monopod Levenhuk Level Plus MP10

3,590 MKD. 3,690 MKD.
Përfshirë TVSH