Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-7%

Set për vozitje Logitech G29 Racing Wheel për PC/PS3/PS4

20,690 MKD. 22,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-14%

Set timon dhe pedale Tracer Roadster (PC, PS3, PS4, XONE)

5,090 MKD. 5,890 MKD.
Përfshirë TVSH
-3%

Marsh Logitech Driving Force

4,390 MKD. 4,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-7%
-5%

Set timon dhe pedale Superdrive SV200 (PC, PS4, XONE, SWITCH)

5,790 MKD. 6,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-10%

Set për vozitje Logitech G923 X (PC, XONE, XSX)

21,890 MKD. 24,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-9%
-6%
-37%

Set timon dhe pedale Superdrive SV950 (PC, PS4, Xbox Series)

8,390 MKD. 13,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-16%

Fren dore Thrustmaster TSS Sparco Mod + (PC)

21,190 MKD. 25,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-5%

Set vozitjeje Thrustmaster Wheel T300RS GT për PC,PS3/PS4/PS5

34,849 MKD. 36,528 MKD.
Përfshirë TVSH
-3%

Set timon dhe pedale HORI Apex (PC,PS5, PS4)

9,490 MKD. 9,690 MKD.
Përfshirë TVSH
-16%

Timon Thrustmaster TS-PC Racer Servo Base

24,390 MKD. 28,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Pedale Thrustmaster Pendular Rudder (PC)

34,290 MKD. 38,390 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%
-9%
-10%

Pedale për PS4 dhe kompjuterë Thrustmaster T. Flight Rudder

7,990 MKD. 8,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-7%

Set për vozitje Logitech G920 Racing Wheel për Xbox One/PC

20,590 MKD. 22,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-24%
-10%
-9%
-21%
-30%