Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-7%
Foto e Kokë për radiator Fibaro, FIB-FGT-001-ZW5

Kokë për radiator Fibaro, FIB-FGT-001-ZW5

108.58 € 116.69 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Termostat i programueshëm Honeywell T3R, wireless, program 7-ditor

Termostat i programueshëm Honeywell T3R, wireless, program 7-ditor

152.40 € 160.51 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Termostat dhome Honeywell DT2, dixhital, me kabllo

Termostat dhome Honeywell DT2, dixhital, me kabllo

48.53 € 51.77 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Termostat SMART Honeywell Lyric T6R

Termostat SMART Honeywell Lyric T6R

267.63 € 289.95 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Termostat Honeywell evohome Round Y87RF2024

Termostat Honeywell evohome Round Y87RF2024

87.48 € 92.35 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Termostat Honeywell Evohome HR92EE

Termostat Honeywell Evohome HR92EE

97.22 € 103.71 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Termostat Netatmo

Termostat Netatmo

248.16 € 251.40 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Kokë termostatike dhe stafetë, Netatmo Valves - 2x NVP-EN

Kokë termostatike dhe stafetë, Netatmo Valves - 2x NVP-EN

272.50 € 277.37 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Komplet kokë termostatike TP-Link KE100

Komplet kokë termostatike TP-Link KE100

87.48 € 89.10 €
Përfshirë TVSH
Foto e Kokë termostatike wireless Tesla Smart TV100

Kokë termostatike wireless Tesla Smart TV100

68.00 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Termostat për ngrohje elektrike në dysheme Meross Smart Wi-FI

Termostat për ngrohje elektrike në dysheme Meross Smart Wi-FI

80.99 € 82.61 €
Përfshirë TVSH
Foto e Kokë termostatike Tesla Smart TV500

Kokë termostatike Tesla Smart TV500

58.27 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Kokë termostati për radiator  iGET HOME TS10

Kokë termostati për radiator iGET HOME TS10

50.15 € 61.51 €
Përfshirë TVSH
Foto e Termostat Meross Smart Wi-FI për bojler / ngrohës uji

Termostat Meross Smart Wi-FI për bojler / ngrohës uji

92.35 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Set Honeywell Evohome 2 Boiler CZ, Evohome Touch WiFi + 2x koka termike HR92 + BDR91

Set Honeywell Evohome 2 Boiler CZ, Evohome Touch WiFi + 2x koka termike HR92 + BDR91

416.95 € 425.06 €
Përfshirë TVSH
Foto e Set Danfoss Ally S|tarterset, ZigBee

Set Danfoss Ally S|tarterset, ZigBee

191.35 €
Përfshirë TVSH
Foto e Kokë termostatike iQtech SmartLife RV01, Zigbee

Kokë termostatike iQtech SmartLife RV01, Zigbee

71.25 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Termostat i ambientit Tellur WiFi Smart, TSH02, i zi

Termostat i ambientit Tellur WiFi Smart, TSH02, i zi

191.35 € 202.71 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Kokë termostatike Tellur WiFi Smart, LED, e bardhë

Kokë termostatike Tellur WiFi Smart, LED, e bardhë

89.10 € 98.84 €
Përfshirë TVSH
Foto e Termostat Honeywell MT1

Termostat Honeywell MT1

27.43 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Kokë për radiator Fibaro dhe sensor i temperaturës

Kokë për radiator Fibaro dhe sensor i temperaturës

115.07 € 116.69 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Termostat wireless Somfy, i bardhë

Termostat wireless Somfy, i bardhë

291.98 € 296.85 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Termostat me tela Somfy, i bardhë

Termostat me tela Somfy, i bardhë

134.55 € 136.17 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Kokë termostatike Somfy io Somfy, e bardhë

Kokë termostatike Somfy io Somfy, e bardhë

145.91 € 147.53 €
Përfshirë TVSH