Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
Foto e Matës i konsumit të energjisë elektrike Geti GMP02

Matës i konsumit të energjisë elektrike Geti GMP02

16.09 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Matës i konsumit të energjisë Emos Wattmeter

Matës i konsumit të energjisë Emos Wattmeter

35.59 € 37.22 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Matës i konsumit të energjisë elektrike Solight DT26

Matës i konsumit të energjisë elektrike Solight DT26

17.71 € 19.34 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Priza Smart TP-LINK Tapo P100 (2 copë)

Priza Smart TP-LINK Tapo P100 (2 copë)

40.47 € 46.97 €
Përfshirë TVSH
Foto e Prizë smart Solarmi TP29/PG01

Prizë smart Solarmi TP29/PG01

25.84 €
Përfshirë TVSH
-15%
Foto e Prizë Emos, 3 pjesë

Prizë Emos, 3 pjesë

9.59 € 11.21 €
Përfshirë TVSH
-26%
Foto e Matës i konsumit të energjisë elektrike Geti GMP01

Matës i konsumit të energjisë elektrike Geti GMP01

19.34 € 25.84 €
Përfshirë TVSH
-31%
Foto e Prizë mekanike me çelës dhe kohëmatës Emos 15FD/3A, e bardhë

Prizë mekanike me çelës dhe kohëmatës Emos 15FD/3A, e bardhë

11.21 € 16.09 €
Përfshirë TVSH
-41%
Foto e Prizë me ndërprerës Geti MF4, mekanike

Prizë me ndërprerës Geti MF4, mekanike

14.46 € 24.21 €
Përfshirë TVSH
-14%
Foto e Prizë smart TP-LINK Tapo P110, e bardhë

Prizë smart TP-LINK Tapo P110, e bardhë

32.34 € 37.22 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Matës i konsumit  Shelly EM, 2x120A, 1 dalje

Matës i konsumit Shelly EM, 2x120A, 1 dalje

82.72 € 90.85 €
Përfshirë TVSH
-3%
New Product
Foto e Ndërprerës Meross Smart Wi-Fi Roller Shutter Timer

Ndërprerës Meross Smart Wi-Fi Roller Shutter Timer

53.47 € 55.09 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Kornizë e dyfishtë për çelësin Shelly WS, e bardhë

Kornizë e dyfishtë për çelësin Shelly WS, e bardhë

14.46 € 16.09 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Buton smart TP-Link Tapo S200B

Buton smart TP-Link Tapo S200B

29.09 € 30.72 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Çelës smart TP-Link Tapo S220, i bardhë

Çelës smart TP-Link Tapo S220, i bardhë

45.34 € 46.97 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Prizë / ndërprerës iQtech SmartLife, 10A, Wi-Fi

Prizë / ndërprerës iQtech SmartLife, 10A, Wi-Fi

29.09 € 32.34 €
Përfshirë TVSH
-16%
Foto e Prizë mekanike me çelës dhe kohëmatës Emos TF-16, e bardhë

Prizë mekanike me çelës dhe kohëmatës Emos TF-16, e bardhë

17.71 € 20.96 €
Përfshirë TVSH
Foto e Prizë me ndërprerës Geti EF4, dixhitale, javore

Prizë me ndërprerës Geti EF4, dixhitale, javore

24.21 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Prizë me ndërprerës Geti EF1, dixhitale, javore

Prizë me ndërprerës Geti EF1, dixhitale, javore

22.59 € 24.21 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Modul ritransmetimi iQtech SmartLife modul DMB01W, Wi-Fi

Modul ritransmetimi iQtech SmartLife modul DMB01W, Wi-Fi

51.84 € 56.72 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Ndërprerës smart IMMAX NEO LITE 16A, WiFi, i bardhë

Ndërprerës smart IMMAX NEO LITE 16A, WiFi, i bardhë

42.09 € 45.34 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Ndërprerës-shkëputës i siguresave Solarmi OPVP14-2 63A - 63A, IP20, për fotovoltaik

Ndërprerës-shkëputës i siguresave Solarmi OPVP14-2 63A - 63A, IP20, për fotovoltaik

48.59 € 50.22 €
Përfshirë TVSH
-21%
Foto e Kontrollues univerzal me rreze infra të kuqe - iQtech SmartLife IR01, Wi-Fi

Kontrollues univerzal me rreze infra të kuqe - iQtech SmartLife IR01, Wi-Fi

38.84 € 48.59 €
Përfshirë TVSH