Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-24%
Паметна вага iGET BODY B15,бела
4,016 MKD. 5,224 MKD.
Вклучен ДДВ
-33%
Дигитална вага, ROHNSON RF-01, бела боја
1,451 MKD. 2,159 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
ETA Vital Trainer, телесна вага
4,502 MKD. 5,235 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
Вага Huawei Scale 3, бела
2,748 MKD. 3,233 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
Withings BODY+, бела
7,839 MKD. 8,521 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
вага Smart Amazfit
4,321 MKD. 5,024 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
Xiaomi Mi Скала за состав на тело 2, бела
2,359 MKD. 2,775 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
Вага TrueLife W5 BT
4,525 MKD. 5,262 MKD.
Вклучен ДДВ
-17%
Scale SENCOR SBS 5051WH
1,152 MKD. 1,388 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
Вага Forever AS-100, Bluetooth, бело
2,241 MKD. 2,637 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
-14%
Nokia BODY Вага, црна
4,735 MKD. 5,506 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
Скала на ЕТА Christine
2,546 MKD. 2,995 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
Nokia BODY + Вага, црна
7,839 MKD. 8,521 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
ТЕЛО паметна тежина, Withings BODY, бела
4,735 MKD. 5,506 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
Скала Fitbit Aria, црна
4,832 MKD. 5,619 MKD.
Вклучен ДДВ
-44%
Вага за мерење- Xiaomi Mi Smart Scale 2 бела
990 MKD. 1,749 MKD.
Вклучен ДДВ
Forever скала, Bluetooth AS-100, црна
2,678 MKD.
Вклучен ДДВ
Вага SENCOR SBS 5050BK, црна
1,565 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
-17%
Вага iHealth CORE HS6 WiFi
494 MKD. 595 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
-14%
SOEHNLE Scales Shape Sense Connect 200 Скала
4,735 MKD. 5,506 MKD.
Вклучен ДДВ