Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
-13%

Часовник термометар SENCOR SWS 25 BS

1,390 MKD. 1,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-13%

Sencor SWS 25 WS

1,390 MKD. 1,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%

Метеоролошка станица Sencor SDC 1200W

1,190 MKD. 1,390 MKD.
Вклучен ДДВ

Термометар Sencor SWS 1500 W

1,390 MKD.
Вклучен ДДВ
-23%

Термометар ThermoPro TP357, бел

1,390 MKD. 1,790 MKD.
Вклучен ДДВ
-22%

Термометар ThermoPro TP55, бел/црн

1,490 MKD. 1,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-21%
-25%

Термометар ThermoPro TP49-W, бел

890 MKD. 1,176 MKD.
Вклучен ДДВ