Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro

Robot DJI RoboMaster S1

42,990 MKD.
Përfshirë TVSH
-3%

Set shinash Intelino

3,990 MKD. 4,090 MKD.
Përfshirë TVSH

Shtojcë e djegies - 3DSimo MultiPro, e zezë

2,890 MKD.
Përfshirë TVSH
-21%

Set kreativ Strawbees Imagination Kit

3,190 MKD. 3,996 MKD.
Përfshirë TVSH

Lodër Sphero Mini, golf

6,590 MKD.
Përfshirë TVSH

Lodër Sphero Mini, futboll

6,590 MKD.
Përfshirë TVSH
-7%

Set lodër LEGO® City 60336 Freight Train, 1153 pjesë

11,990 MKD. 12,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-2%

Set lodër LEGO® City 60337 Express train, 764 pjesë

10,890 MKD. 11,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-28%

Hub LEGO® Powered Up 88012 TECHNIC

4,490 MKD. 6,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-26%

Hub LEGO® Powered Up 88006 Special Move

4,590 MKD. 6,190 MKD.
Përfshirë TVSH

Motor LEGO® Powered Up 88011 Train

1,290 MKD.
Përfshirë TVSH
-8%

Laptop Small foot by Legler

1,790 MKD. 1,942 MKD.
Përfshirë TVSH
-10%

Lodër edukative Roborisen EDU Basic Extension Kit A

5,690 MKD. 6,290 MKD.
Përfshirë TVSH
-15%

Sensori i ngjyrës dhe distancës LEGO® Powered Up 88007

1,290 MKD. 1,510 MKD.
Përfshirë TVSH
-14%
-22%

Motor linear mesatar LEGO® Powered Up 88008

1,590 MKD. 2,037 MKD.
Përfshirë TVSH
-12%
48h Delivery

Set lodër LEGO® Ideas 21327 Typewriter, 2,079 pjesë

16,590 MKD. 18,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-3%
-3%

Lodër Osmo Pizza Co. Game (2017)

6,790 MKD. 6,990 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Lodër Osmo Words (2019) - SIOC

4,990 MKD. 5,290 MKD.
Përfshirë TVSH
-16%

Lojë edukative Osmo Coding Family Bundle (2020)

8,990 MKD. 10,690 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Set elektronik Boffin III BRICKS

3,790 MKD. 3,990 MKD.
Përfshirë TVSH

Set elektronik Boffin II HRY

6,590 MKD.
Përfshirë TVSH
-19%

Lodër Tech Will Save Us - The Mover

3,990 MKD. 4,883 MKD.
Përfshirë TVSH
-24%

Set krijimi Tech Will Save Us - Thirsty Plant

1,990 MKD. 2,592 MKD.
Përfshirë TVSH