Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
-4%

UPS CyberPower Professional Tower LCD UPS 1500VA/1350W

37,890 MKD. 39,390 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

UPS Eaton Ellipse ECO 650FR, 650VA

9,490 MKD. 9,790 MKD.
Вклучен ДДВ
New Product

UPS EATON 5SC 1500, 1500VA

46,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%

UPS CyberPower Office 2200VA / 1320W LCD

18,490 MKD. 20,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-10%

UPS Eaton 9E 6000i,6000VA, LCD

124,490 MKD. 137,769 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%

UPS Eaton 5PX 1500i RT2U Netpack G2, 1500VA/1500W

100,190 MKD. 102,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

UPS APC Easy UPS BX 2200VA, црна боја

21,490 MKD. 22,290 MKD.
Вклучен ДДВ

UPS Armac Pure Sine Wave Office 850VA LCD

8,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-13%

UPS Eaton Ellipse ECO 650USB FR

9,990 MKD. 11,390 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%

Eaton 5PX 2200i RT2U G2, 2200VA/2200W

100,090 MKD. 107,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%

CyberPower Professional Tower LCD UPS 1000VA/900W

30,790 MKD. 36,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%

UPS EATON 5PX 3000i RT2U Netpack G2

171,090 MKD. 186,690 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%

UPS Eaton 5PX 3000i RT3U G2, 3000VA/3000W

133,990 MKD. 144,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%

UPS Eaton 5PX 2200i RT2U Netpack G2, 2200VA/2200W

115,390 MKD. 121,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-1%

UPS APC X 3000VA Rack / Tower LCD, 4U, мрежна картичка

221,590 MKD. 222,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%

UPS Eaton 5P 850i, 850VA, rack 1U

43,690 MKD. 44,790 MKD.
Вклучен ДДВ
-11%

UPS Eaton Ellipse PRO 850 IEC

18,490 MKD. 20,690 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%

Epson 5PX 3000i RT2U G2, 3000VA/3000W

152,790 MKD. 163,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-20%

UPS Legrand Keor SP 2000VA/1200W, FR/IEC

15,790 MKD. 19,590 MKD.
Вклучен ДДВ
New Product

UPS EATON 5SC 1000

31,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%

Снабдувач на енергија APC Back-UPS 650VA

9,190 MKD. 9,770 MKD.
Вклучен ДДВ
-24%

UPS-от Legrand Keor SP 600VA / 360W, IEC, црно

5,790 MKD. 7,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-12%

Напојување APC Back-UPS 850VA

9,990 MKD. 11,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Извор за напојување Eaton 5S 700i, 700VA

12,290 MKD. 12,690 MKD.
Вклучен ДДВ
-1%