Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-6%
Foto e Detektor magnetik iGET SECURITY P4v2, për dyer dhe dritare

Detektor magnetik iGET SECURITY P4v2, për dyer dhe dritare

24.18 € 25.81 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

37.17 € 38.79 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sensor magnetik Wireless Evolveo për Alarmex / Sonix, për dyer dhe dritare

Sensor magnetik Wireless Evolveo për Alarmex / Sonix, për dyer dhe dritare

25.81 € 27.43 €
Përfshirë TVSH
-36%
Foto e Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

93.97 € 147.53 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

144.28 € 145.91 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor Tesla për dyer dhe dritare

Sensor Tesla për dyer dhe dritare

40.41 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor për dyer dhe dritare TP-Link Tapo T110 për H100

Sensor për dyer dhe dritare TP-Link Tapo T110 për H100

33.92 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor për dyer EZVIZ T2C, Zigbee 3.0, i bardhë

Sensor për dyer EZVIZ T2C, Zigbee 3.0, i bardhë

55.02 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Sensor smart për dyer dhe dritare WOOX R7047 Zigbee

Sensor smart për dyer dhe dritare WOOX R7047 Zigbee

37.17 € 38.79 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor për dyer dhe dritare YALE SYNC, i bardhë

Sensor për dyer dhe dritare YALE SYNC, i bardhë

50.15 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor për dyer dhe dritare Niceboy ION ORBIS

Sensor për dyer dhe dritare Niceboy ION ORBIS

29.05 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor magnetik për dyer dhe dritare iGET SECURITY M3P4

Sensor magnetik për dyer dhe dritare iGET SECURITY M3P4

20.94 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Detektor për dyer dhe dritare iGET SECURITY P8, me alarm

Detektor për dyer dhe dritare iGET SECURITY P8, me alarm

17.69 € 19.31 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Senzor sigurie Anker Eufy Entry Sensor T89000D4, i bardhë

Senzor sigurie Anker Eufy Entry Sensor T89000D4, i bardhë

51.77 € 58.27 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Senzor me bateri Fibaro për dyer dhe dritare, Z-Wave Plus, bardhë

Senzor me bateri Fibaro për dyer dhe dritare, Z-Wave Plus, bardhë

87.48 € 89.10 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor për dyer dhe dritare YALE SYNC, i bardhë

Sensor për dyer dhe dritare YALE SYNC, i bardhë

35.54 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor Sonoff Zigbee SNZB-04 për dyer dhe dritare

Sensor Sonoff Zigbee SNZB-04 për dyer dhe dritare

16.07 €
Përfshirë TVSH
-27%
Foto e Sensor për dyer dhe dritare Sonoff DW2, 1.5 V, i bardhë

Sensor për dyer dhe dritare Sonoff DW2, 1.5 V, i bardhë

17.69 € 24.18 €
Përfshirë TVSH