Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-7%
Foto e Shtojcë e djegies - 3DSimo MultiPro, e zezë

Shtojcë e djegies - 3DSimo MultiPro, e zezë

43.71 € 46.96 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Hub LEGO® Powered Up 88012 TECHNIC

Hub LEGO® Powered Up 88012 TECHNIC

94.09 € 113.59 €
Përfshirë TVSH
-13%
Foto e Hub LEGO® Powered Up 88006 Special Move

Hub LEGO® Powered Up 88006 Special Move

95.72 € 110.34 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Laptop Small foot by Legler

Laptop Small foot by Legler

29.09 € 31.56 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Set lodër LEGO® DC Comics Super Heroes 76240 Batmobil Tumbler, 2,049 pjesë

Set lodër LEGO® DC Comics Super Heroes 76240 Batmobil Tumbler, 2,049 pjesë

272.85 € 328.10 €
Përfshirë TVSH
-12%
48h Delivery
Foto e Set lodër LEGO® Ideas 21327 Typewriter, 2,079 pjesë

Set lodër LEGO® Ideas 21327 Typewriter, 2,079 pjesë

269.60 € 305.35 €
Përfshirë TVSH
-45%
Foto e Lodër Osmo Words (2019) - SIOC

Lodër Osmo Words (2019) - SIOC

46.96 € 85.97 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Set elektronik  Boffin III BRICKS

Set elektronik Boffin III BRICKS

61.59 € 64.84 €
Përfshirë TVSH
-27%
Foto e Set elektronik Boffin II HRY

Set elektronik Boffin II HRY

77.84 € 107.09 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Set krijimi Tech Will Save Us - Thirsty Plant

Set krijimi Tech Will Save Us - Thirsty Plant

32.34 € 35.59 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Lodër smart Ozobot BIT

Lodër smart Ozobot BIT

30.71 € 32.34 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Sferë robotike Sphero BOLT

Sferë robotike Sphero BOLT

323.22 € 331.35 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Municion Gel DJI për DJI RoboMaster S1

Municion Gel DJI për DJI RoboMaster S1

35.59 € 37.21 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Sferë robotike Sphero mini, gjelbër

Sferë robotike Sphero mini, gjelbër

100.59 € 103.84 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Set lodër LEGO® City 60337 Express train, 764 pjesë

Set lodër LEGO® City 60337 Express train, 764 pjesë

198.09 € 214.34 €
Përfshirë TVSH
Foto e Set Carrera GO 63514 Paw Patrol Track

Set Carrera GO 63514 Paw Patrol Track

84.34 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Laps 3D 3Doodler 3D Start+ dhe 72 rimbushje + 12 templates

Laps 3D 3Doodler 3D Start+ dhe 72 rimbushje + 12 templates

56.71 € 58.34 €
Përfshirë TVSH
Foto e Komplet Robobloq Qobo Math Cards

Komplet Robobloq Qobo Math Cards

59.96 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Shtesë Robobloq LED Matrix për robotin Q-Scout

Shtesë Robobloq LED Matrix për robotin Q-Scout

48.59 € 50.21 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Makinë robotike pa shina Robobloq Coding express

Makinë robotike pa shina Robobloq Coding express

82.72 € 100.59 €
Përfshirë TVSH
-19%
Foto e Set Carrera FIRST - 63037 CARS Friends Race

Set Carrera FIRST - 63037 CARS Friends Race

61.59 € 76.21 €
Përfshirë TVSH
-15%
Foto e Set Carrera FIRST - 63039 CARS Piston Cup

Set Carrera FIRST - 63039 CARS Piston Cup

64.84 € 76.21 €
Përfshirë TVSH
Foto e Set Race track Carrera GO 62529 Build'Race 3.6

Set Race track Carrera GO 62529 Build'Race 3.6

84.34 €
Përfshirë TVSH