Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-7%
Foto e Shtojcë e djegies - 3DSimo MultiPro, e zezë

Shtojcë e djegies - 3DSimo MultiPro, e zezë

43.66 € 46.90 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Laps 3D 3Doodler 3D Start+ dhe 72 rimbushje + 12 templates

Laps 3D 3Doodler 3D Start+ dhe 72 rimbushje + 12 templates

56.64 € 58.27 €
Përfshirë TVSH
48h Delivery
Foto e Material 3Dsimo ABS (i kaltër, i gjelbër, i verdhë)

Material 3Dsimo ABS (i kaltër, i gjelbër, i verdhë)

14.44 €
Përfshirë TVSH
-20%
Foto e Laps për 3D printim Gembird - 3DP-PEND-01, ABS/PLA

Laps për 3D printim Gembird - 3DP-PEND-01, ABS/PLA

90.73 € 113.45 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Material për rimbushje 3Doodler Create PLA për 3D laps, 75 copë

Material për rimbushje 3Doodler Create PLA për 3D laps, 75 copë

24.18 € 25.81 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Material për rimbushje 3Doodler Create PLA për 3D laps 75 copë

Material për rimbushje 3Doodler Create PLA për 3D laps 75 copë

24.18 € 25.81 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Material për rimbushje Doodler ECO-PCL për laps3D Start+ 75 copë

Material për rimbushje Doodler ECO-PCL për laps3D Start+ 75 copë

24.18 € 29.05 €
Përfshirë TVSH