Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
-8%

Компјутер Raspberry Pi Zero WH

2,390 MKD. 2,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-13%

Интел NUC тигарскиот кањон (NUC11TNHi5), сив

25,890 MKD. 29,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
-7%
-25%
-5%
-3%

Компјутер Acer Aspire C22-1600 E, црн

31,090 MKD. 31,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-12%

Apple iMac 24" 4,5K Retina M1 /8GB/256GB/7-core GPU, розева

89,990 MKD. 102,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-20%
-14%
-21%
-18%
-14%