Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

Процесор AMD EPYC 7543, tray
291,479 MKD.
Вклучен ДДВ
Intel Xeon Silver 4216 Процесор
79,954 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Xeon E5-2690v3
7,186 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Xeon E3-1231v3
1,238 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
Процесор AMD EPYC 7773X, за сервер
600,967 MKD. 625,187 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
Процесор AMD EPYC 7573X, за сервери
381,794 MKD. 397,186 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD EPYC 7473X tray
298,554 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
Процесор AMD EPYC 7373X
285,950 MKD. 297,494 MKD.
Вклучен ДДВ
AMD EPYC 7543P, процесор
218,659 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD EPYC 7513
232,875 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
Процесор Intel Xeon Silver 4210
46,864 MKD. 48,698 MKD.
Вклучен ДДВ
AMD EPYC 7643, капак
401,809 MKD.
Вклучен ДДВ
AMD EPYC 7453, процесор
127,201 MKD.
Вклучен ДДВ
AMD EPYC 7443P, процесор
101,884 MKD.
Вклучен ДДВ
AMD EPYC 7413, процесор
141,040 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
Intel Xeon E-2136
26,678 MKD. 27,602 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Xeon E5-2620 v4
33,439 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Xeon Silver 4114
57,506 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Xeon E5-1620v4
1,403 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Xeon E5-2670v2
5,766 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Xeon E-2124
18,946 MKD.
Вклучен ДДВ