Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-13%
48h Delivery
Процесор AMD Ryzen 5 5500
8,749 MKD. 9,974 MKD.
Вклучен ДДВ
Intel Core i7-13700KF
30,684 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 3 4300G
8,808 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
Процесор AMD Ryzen 9 5950X
39,633 MKD. 41,999 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 5 3600
8,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
Процесор Intel Core i9-12900
43,526 MKD. 45,337 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
Процесор AMD Ryzen 5 7600X
19,933 MKD. 21,900 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 7 7700X
27,481 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 9 7950X
46,781 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 9 7900X
38,753 MKD.
Вклучен ДДВ
Procesor Intel Core i7-12700F
25,236 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Celeron G5905
4,191 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 5 4600G
9,948 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 9 5900X
27,813 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
Процесор CPU Intel Core i3-10105F
6,719 MKD. 6,929 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 5 5600X
13,001 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 7 5800X3D
31,079 MKD.
Вклучен ДДВ
-11%
Процесор Intel Core i9-12900F
38,005 MKD. 42,267 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Core i3-12100
10,754 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
Процесор AMD Ryzen 7 5700X
16,131 MKD. 19,188 MKD.
Вклучен ДДВ
-12%
Процесор AMD Ryzen 3 4100
6,058 MKD. 6,853 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 5 4500
6,603 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
AMD Ryzen 5 5600G, процесор
10,814 MKD. 11,311 MKD.
Вклучен ДДВ