Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
-11%

Матична плоча MSI PRO Z790-A WIFI - Intel Z790

17,190 MKD. 19,280 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%

Матична плоча ASRock X670E PRO RS - AMD X670

20,390 MKD. 23,841 MKD.
Вклучен ДДВ
-42%

Матична плоча ASUS TUF GAMING Z690-PLUS - Intel Z690

14,090 MKD. 23,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%

Матична плоча ASRock X670E PG LIGHTNING - AMD X670

19,290 MKD. 19,690 MKD.
Вклучен ДДВ
-13%

Матична плоча GIGABYTE B650 GAMING X AX - AMD B650

13,090 MKD. 14,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%

Матична плоча GIGABYTE Z790 Aorus Master - Intel Z790

34,290 MKD. 35,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-13%

Матична плоча ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO - Intel Z790

41,590 MKD. 47,410 MKD.
Вклучен ДДВ
-12%

Матична плоча ASUS PRIME Z790-P D4 (DDR4) - Intel Z790

15,790 MKD. 17,790 MKD.
Вклучен ДДВ
-10%

Матична плоча ASUS PRIME Z790-P WIFI - Intel Z790

18,490 MKD. 20,390 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Матична плоча ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI - AMD X670

24,890 MKD. 25,690 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%

Матична плоча ASUS TUF GAMING X670E-PLUS - AMD X670

18,990 MKD. 20,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%

Матична плоча ASUS PRIME X670E-PRO WIFI - AMD X670

21,490 MKD. 22,090 MKD.
Вклучен ДДВ
48h Delivery

Матична плоча ASUS PRIME X670-P - AMD X670

17,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-17%

Матична плоча ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - AMD X670

34,490 MKD. 41,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%

Матична плоча ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO - AMD X670

40,790 MKD. 44,454 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%
New Product

Pllakë amë GIGABYTE A620M DS3H, AM5, mATX

7,590 MKD. 7,790 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
New Product

Pllakë amë MSI PRO Z790-A MAX WIFI ATX

18,590 MKD. 19,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
New Product

Pllakë amë MSI MAG Z790 TOMAHAWK MAX WIFI ATX

21,290 MKD. 22,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
New Product

Матична плоча GIGABYTE B650I AORUS ULTRA - AMD B650

20,190 MKD. 21,290 MKD.
Вклучен ДДВ
New Product
-2%
New Product

Pllakë amë GIGABYTE A620M H, AM5, mATX

6,990 MKD. 7,090 MKD.
Вклучен ДДВ