Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-7%
Куќиште за компјутер Akasa Newton A50
6,020 MKD. 6,473 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
JOY-IT Alu за Raspberry Pi 4 B, ѕид, сребро
994 MKD. 1,183 MKD.
Вклучен ДДВ
-20%
-15%
Kуќиште за mini-pc Akasa Gem Pro Pi 4, сребрена
2,012 MKD. 2,361 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
LIAN-LI O11D XL, Кутија за компјутер бела
14,812 MKD. 15,592 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
Raspberry Pi Original обвивка за Pi4B, црна
884 MKD. 1,028 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
-6%
Kабинет DATACOM 19" IPC, 485mm, 4U, црн
12,187 MKD. 12,965 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
Орман DATACOM 19 "IPC, 485мм, 4U, сива
12,187 MKD. 12,965 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
-29%
MaxLink rackmount кутија за Raspberry Pi 3B +
398 MKD. 558 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
CZC.Gaming Lantern, 3x140mm ARGB, црна
3,622 MKD. 3,937 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
-7%
Sharkoon Elite Shark CA300T, бела
9,895 MKD. 10,640 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
Sharkoon Elite Shark CA300T, црна
10,443 MKD. 11,110 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
Куќиште Cooler Master за RASPBERRY PI 40
1,870 MKD. 2,055 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
Случај JOY-IT за Raspberry Pi 7 "
969 MKD. 1,154 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Kуќиште Fortron CMT340 PLUS, прозор, црнo
6,264 MKD. 6,735 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
Kутија Banana Pi транспарентна
949 MKD. 1,130 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
-7%
Kуќиште Dark Blader-G, црно
8,885 MKD. 9,554 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Куќиште MSI MPG SEKIRA 100P, TG, црно
6,217 MKD. 6,685 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%