Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-13%
Сервер Dell PowerEdge T40, E-2224G, 8 GB, 1x1TB SATA, DRW
50,807 MKD. 58,098 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
-5%
-5%
-5%
Сервер Dell PowerEdge T40, E-2224G, 16 GB, 2x2TB 7.2K, DRW
90,070 MKD. 94,810 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
-5%
Сервер HPE ProLiant ML30 Gen10, E-2224, 16GB, 350W, NBD
84,769 MKD. 89,231 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
-5%
-5%
Dell PowerEdge Server T40 / E-2224G / 64GB / 3x2TB SATA / DRW / 3Y NBD
150,911 MKD. 158,854 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
-5%
Сервер Dell PowerEdge T340, E-2234, 16 GB, 2x480 GB SSD, 2x495W
117,534 MKD. 123,720 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Сервер HPE ML110 Gen10, 4210, 16GB, 800W, NBD
182,809 MKD. 192,431 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
-16%
Сервер Lenovo ThinkServer TD350 (70DJ0014GE)
3,865 MKD. 4,601 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
-5%
-5%
-15%