Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-7%
-5%
-8%
-4%
-5%
Intel NUC Frost Canyon (NUC10i7FNKN), црна
41,876 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
-7%
-4%
-5%
-12%
Мини компјутер Intel NUC Kit 10i3FNKF, црн
20,591 MKD. 23,236 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
-9%
-5%
-4%
HP EliteDesk 800 G8 DM, црна
53,538 MKD. 55,769 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
Intel NUC Kit 7CJYH ((Mini PC)
8,286 MKD. 9,853 MKD.
Вклучен ДДВ
-24%