Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-41%
Foto e Radiator Concept RO3309 Oil, 2000 W

Radiator Concept RO3309 Oil, 2000 W

81.09 € 136.34 €
Përfshirë TVSH
-41%
Foto e Ngrohëse dhe konvektor 2në1 Rohnson R-8013

Ngrohëse dhe konvektor 2në1 Rohnson R-8013

51.84 € 87.59 €
Përfshirë TVSH
-26%
Foto e Ngrohëse qeramike SENCOR SFH 9014, e zezë

Ngrohëse qeramike SENCOR SFH 9014, e zezë

128.22 € 173.72 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Radiator me vaj SENCOR SOH 3311BK, i zi

Radiator me vaj SENCOR SOH 3311BK, i zi

133.09 € 139.59 €
Përfshirë TVSH
-7%
Foto e Kokë për radiator Fibaro, FIB-FGT-001-ZW5

Kokë për radiator Fibaro, FIB-FGT-001-ZW5

108.72 € 116.84 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Radiator Rohnson R-070 MICA, i zi

Radiator Rohnson R-070 MICA, i zi

69.71 € 76.21 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Termostat i programueshëm Honeywell T3R, wireless, program 7-ditor

Termostat i programueshëm Honeywell T3R, wireless, program 7-ditor

152.59 € 160.72 €
Përfshirë TVSH
Foto e Njësi kontrolli Tesla Smart ZigBee Hub

Njësi kontrolli Tesla Smart ZigBee Hub

42.09 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Termostat dhome Honeywell DT2, dixhital, me kabllo

Termostat dhome Honeywell DT2, dixhital, me kabllo

48.59 € 51.84 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Termostat SMART Honeywell Lyric T6R

Termostat SMART Honeywell Lyric T6R

267.97 € 290.32 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Termostat Honeywell evohome Round Y87RF2024

Termostat Honeywell evohome Round Y87RF2024

87.59 € 92.47 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Termostat Honeywell Evohome HR92EE

Termostat Honeywell Evohome HR92EE

97.34 € 103.84 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Termostat Netatmo

Termostat Netatmo

248.47 € 251.72 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Kokë termostatike dhe stafetë, Netatmo Valves - 2x NVP-EN

Kokë termostatike dhe stafetë, Netatmo Valves - 2x NVP-EN

272.85 € 277.72 €
Përfshirë TVSH
Foto e Njësi kontrolli Tesla Smart ZigBee Hub

Njësi kontrolli Tesla Smart ZigBee Hub

45.34 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Ngrohëse Xiaomi Mi Smart Space S

Ngrohëse Xiaomi Mi Smart Space S

137.97 € 139.59 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Komplet kokë termostatike TP-Link KE100

Komplet kokë termostatike TP-Link KE100

87.59 € 89.22 €
Përfshirë TVSH
Foto e Kokë termostatike wireless Tesla Smart TV100

Kokë termostatike wireless Tesla Smart TV100

68.09 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Termostat për ngrohje elektrike në dysheme Meross Smart Wi-FI

Termostat për ngrohje elektrike në dysheme Meross Smart Wi-FI

81.09 € 82.72 €
Përfshirë TVSH
Foto e Kokë termostatike Tesla Smart TV500

Kokë termostatike Tesla Smart TV500

58.34 €
Përfshirë TVSH
-18%
Foto e Kokë termostati për radiator  iGET HOME TS10

Kokë termostati për radiator iGET HOME TS10

50.21 € 61.59 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Ngrohës Nedis Smart Wi-Fi, i zi

Ngrohës Nedis Smart Wi-Fi, i zi

133.09 € 139.59 €
Përfshirë TVSH
Foto e Termostat Meross Smart Wi-FI për bojler / ngrohës uji

Termostat Meross Smart Wi-FI për bojler / ngrohës uji

92.47 €
Përfshirë TVSH
-1%
Foto e Konvektor xhami me montim në mur dhe telekomandë Concept KS4000, i zi

Konvektor xhami me montim në mur dhe telekomandë Concept KS4000, i zi

133.09 € 134.72 €
Përfshirë TVSH