Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-13%
UPS-от APC Easy 1200VA, IEC
9,375 MKD. 10,768 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
UPS Legrand Keor SPE 1000VA/800W
30,417 MKD. 32,359 MKD.
Вклучен ДДВ
-11%
APC снабдувачки батерии 116
21,690 MKD. 24,224 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
-5%
Заменлив пакет батерии APC RBC18 за USP
15,300 MKD. 16,105 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Продолжен кабел PremiumCord 1U, 19 ", 8x230V, 2m
3,388 MKD. 3,643 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
UPS APC Smart, 2200VA LCD RM 2U 230V (1980W) со SmartConnect
124,071 MKD. 136,327 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Резервна батерија CyberPower 12V / 7Ah
3,204 MKD. 3,445 MKD.
Вклучен ДДВ
Батерија UPS APC RBC6
23,373 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
-8%
Fortron Clippers 2K 2000VA/2000W
47,173 MKD. 50,822 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Приклучок APC Essential SurgeArrest
1,660 MKD. 1,776 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
UPS Legrand Keor SP 600VA / 360W, FR / IEC
6,652 MKD. 7,681 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
-6%
-7%
Avacom RBC106 резервна батерија за UPS-от
3,132 MKD. 3,368 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Резервна батерија Avacom за RBC5 - на UPS-от
4,525 MKD. 4,866 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
-7%
-7%
Заменлива батерија Avacom RBC18 - за UPS-от
4,718 MKD. 5,073 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Акумулатор Avacom AVA-RBP01-12050-KIT - заUPS
2,629 MKD. 2,827 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
FUKAWA FW 7,2-12 F2U - батерија за UPS-от
2,100 MKD. 2,258 MKD.
Вклучен ДДВ
FUKAWA FW 9-12 HRU - батерија за UPS-от
2,449 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Батерија FUKAWA FWU-17 - за UPS-от
2,278 MKD. 2,449 MKD.
Вклучен ДДВ