Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-5%
LaCie 2big RAID - 8TB Надворешен хард диск
38,294 MKD. 40,309 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Хард диск LaCie d2 Professional 6TB, USB 3.1 Type C
20,554 MKD. 22,101 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
-11%
Диск HDD WD Red Plus (EFGX), 3,5" - 14TB
24,632 MKD. 27,450 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Диск HDD WD Red Plus (EFBX), 3,5" - 12TB
19,305 MKD. 20,758 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
WD Red Plus (EFBX), 3,5" - 10TB
17,503 MKD. 18,820 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Хард диск Seagate Expansion Desktop Drive - 8TB, црно
19,129 MKD. 20,569 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
WD Elements Desktop хард диск WD - 10TB
15,189 MKD. 16,510 MKD.
Вклучен ДДВ
WD Elements Desktop - 8TB
12,802 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Хард диск LaCie d2 Professional 10TB, USB 3.1 Type C
19,690 MKD. 21,172 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
WD Elements Desktop, 6TB
10,195 MKD. 11,082 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Надворешен погон WD My Book Duo, 16TB, црно
38,054 MKD. 40,057 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Надворешен погон LaCie 2big Dock - 8TB, бело
43,108 MKD. 45,377 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Надворешен погон WD, HDD, 4 ТБ
7,128 MKD. 7,664 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
-8%
Диск Western Western Red Plus (EFZX), 3,5 "- 6TB
11,116 MKD. 12,083 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
Хард диск LaCie d2 Professional 4TB, USB 3.1 Type C
16,323 MKD. 17,742 MKD.
Вклучен ДДВ
-20%
Хард диск Seagate Expansion, 4 TB, црно
543 MKD. 679 MKD.
Вклучен ДДВ
-19%
Хард диск Seagate Xbox Game Drive - 4TB
480 MKD. 592 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
Диск Seagate Exos 7E8, 3,5 "- 2TB
12,345 MKD. 13,418 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Надворешен хард диск LaCie 2big RAID - 16TB
38,931 MKD. 40,980 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Seagate FireCuda Gaming HUB, 3,5" - 16TB, црна
25,251 MKD. 27,152 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
Synology HAS5300-16T, 3.5” - 16TB, хард диск
47,234 MKD. 49,720 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Synology HAS5300-8T, 3.5” - 8TB, тврд диск
24,216 MKD. 26,039 MKD.
Вклучен ДДВ