Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-14%
-15%
-15%
Transcend Micro SDHC 8GB Class 10 UHS-I + адаптер
811 MKD. 954 MKD.
Вклучен ДДВ
-12%
Мicro SD картичка Kingston Micro SDXC 64GB UHS-I U3
217 MKD. 247 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
ADATA Micro SDXC Premier One 128GB UHS-II U3 + SD адаптер
6,082 MKD. 6,540 MKD.
Вклучен ДДВ
SanDisk Ultra microSDXC 128GB 100MB/s
1,161 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
-8%
Samsung Micro SDXC EVO Plus 128GB UHS-I U3 + SD адаптер
2,006 MKD. 2,180 MKD.
Вклучен ДДВ
-14%
-8%
-15%
Kingston Micro SDHC 16GB UHS-I U3
808 MKD. 950 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
-14%
SanDisk Micro SDXC Extreme мемориска картичка, 64 GB
1,080 MKD. 1,256 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
-9%