Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-8%
Foto e Detektor i vibrimit iGET SECURITY P10

Detektor i vibrimit iGET SECURITY P10

17.69 € 19.31 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Sensor i lëvizjes iQtech SmartLife MS03, Wi-Fi

Sensor i lëvizjes iQtech SmartLife MS03, Wi-Fi

42.04 € 43.66 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

Senzor i përmbytjes iQtech SmartLife WL02, Wi-Fi

61.51 € 64.76 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Detektor i tymit Sonix ACS SMKY3

Detektor i tymit Sonix ACS SMKY3

37.17 € 38.79 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor i lëvizjeve Evolveo Sonix

Sensor i lëvizjeve Evolveo Sonix

42.04 €
Përfshirë TVSH
-8%
Foto e Detektor i ujit iGET SECURITY P9

Detektor i ujit iGET SECURITY P9

17.69 € 19.31 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Sensor tymi iGET SECURITY EP14 për alarmin iGET SECURITY M5

Sensor tymi iGET SECURITY EP14 për alarmin iGET SECURITY M5

53.40 € 55.02 €
Përfshirë TVSH
Foto e Sensor vibrimi iGET për alarmin iGET SECURITY M5

Sensor vibrimi iGET për alarmin iGET SECURITY M5

32.30 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Detektor magnetik iGET SECURITY P4v2, për dyer dhe dritare

Detektor magnetik iGET SECURITY P4v2, për dyer dhe dritare

24.18 € 25.81 €
Përfshirë TVSH
Foto e Detektor gazi SAFE 808

Detektor gazi SAFE 808

38.79 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Senzor i lagështisë dhe temperaturës iQtech SmartLife SR02W, Wi-Fi, me sirenë

Senzor i lagështisë dhe temperaturës iQtech SmartLife SR02W, Wi-Fi, me sirenë

61.51 € 68.00 €
Përfshirë TVSH
Foto e Detektor gazi SAFE 808L, ekran LCD

Detektor gazi SAFE 808L, ekran LCD

64.76 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Detektor sigurie iGET SECURITY P2

Detektor sigurie iGET SECURITY P2

29.05 € 30.67 €
Përfshirë TVSH
-4%
Foto e Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

Senzor magnetik iQtech SmartLife DW01, Wi-Fi, për dyer dhe dritare

37.17 € 38.79 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sensor magnetik Wireless Evolveo për Alarmex / Sonix, për dyer dhe dritare

Sensor magnetik Wireless Evolveo për Alarmex / Sonix, për dyer dhe dritare

25.81 € 27.43 €
Përfshirë TVSH
-36%
Foto e Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

Sensorë për dyer dhe dritare Netatmo Smart

93.97 € 147.53 €
Përfshirë TVSH
Foto e Detektor i nivelit të ujit Wireless Evolveo Sonix

Detektor i nivelit të ujit Wireless Evolveo Sonix

22.56 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Senzor i dridhjeve iGET SECURITY M3P10, LED, i bardhë

Senzor i dridhjeve iGET SECURITY M3P10, LED, i bardhë

24.18 € 25.81 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Detektor iGET SECURITY P1v2, për lëvizje

Detektor iGET SECURITY P1v2, për lëvizje

29.05 € 30.67 €
Përfshirë TVSH