Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-8%
Foto e Antenë Maxlink, omnidireksional, 10dBi, 2.4GHz, 1m, Magnet, RSMA

Antenë Maxlink, omnidireksional, 10dBi, 2.4GHz, 1m, Magnet, RSMA

20.96 € 22.59 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Njësi Ubiquiti LTU LITE

Njësi Ubiquiti LTU LITE

129.85 € 137.98 €
Përfshirë TVSH
-22%
Foto e Antenë Maxlink, omnidireksional, 5dBi, 2.4-5.8GHz, RSMA

Antenë Maxlink, omnidireksional, 5dBi, 2.4-5.8GHz, RSMA

17.71 € 22.59 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Antenë Teltonika COMBO OUT - SMA, 2.5dBi

Antenë Teltonika COMBO OUT - SMA, 2.5dBi

30.72 € 32.34 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Antenë Mikrotik 868_Omni_ - SMA male, 6.5 dBi, 1m

Antenë Mikrotik 868_Omni_ - SMA male, 6.5 dBi, 1m

66.47 € 68.09 €
Përfshirë TVSH
-10%
Foto e Antenë MikroTik CubeG-5ac60ay-SA - 60GHz, L4, AP Point-to-Multipoint 800m

Antenë MikroTik CubeG-5ac60ay-SA - 60GHz, L4, AP Point-to-Multipoint 800m

225.73 € 250.11 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Antenë MikroTik CubeG-5ac60ay - 60GHz, L4, CPE Point-to-Multipoint 600m

Antenë MikroTik CubeG-5ac60ay - 60GHz, L4, CPE Point-to-Multipoint 600m

172.10 € 176.98 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Antena MikroTik CubeG-5ac60ay - 60GHz, L4, CPE Point-to-Multipoint 600m, 2 copë

Antena MikroTik CubeG-5ac60ay - 60GHz, L4, CPE Point-to-Multipoint 600m, 2 copë

328.12 € 337.87 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Antenë Teltonika COMBO SISO - 2xSMA, 1xRSMA 2.5dBi

Antenë Teltonika COMBO SISO - 2xSMA, 1xRSMA 2.5dBi

42.09 € 46.97 €
Përfshirë TVSH
-11%
Foto e Antenë Mikrotik HGO-LTE-W - SMA male

Antenë Mikrotik HGO-LTE-W - SMA male

16.09 € 17.96 €
Përfshirë TVSH
-17%
Foto e Antenë Maxlink, omnidireksional, 10dBi, 2,4GHz, RSMA

Antenë Maxlink, omnidireksional, 10dBi, 2,4GHz, RSMA

16.09 € 19.34 €
Përfshirë TVSH
Foto e Antenë Mikrotik HGO OUT

Antenë Mikrotik HGO OUT

22.59 €
Përfshirë TVSH
Foto e Antenë Maxlink, 2,4GHz, omnidireksional, 2dBi, 2,4GHz, RSMA

Antenë Maxlink, 2,4GHz, omnidireksional, 2dBi, 2,4GHz, RSMA

6.34 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Antenë e dyfishtë magnetike Poynting GSM/3G/LTE SMA, 7dB, SMA-m, 4m kabllo

Antenë e dyfishtë magnetike Poynting GSM/3G/LTE SMA, 7dB, SMA-m, 4m kabllo

51.84 € 55.09 €
Përfshirë TVSH
-9%
Foto e Antenë e jashtme  LiteBeam 5AC-Gen2 AirMAX, 5 GHz

Antenë e jashtme LiteBeam 5AC-Gen2 AirMAX, 5 GHz

90.85 € 98.97 €
Përfshirë TVSH
-3%
Foto e Antenë Ubiquiti IsoStation 5AC AirMAX, 5GHz

Antenë Ubiquiti IsoStation 5AC AirMAX, 5GHz

163.98 € 168.85 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Mbajtëse antene Ubiquiti për NanoStation dhe LocoStation

Mbajtëse antene Ubiquiti për NanoStation dhe LocoStation

14.46 € 14.64 €
Përfshirë TVSH
-5%
Foto e Njësi antene Ubiquiti LTU PRO

Njësi antene Ubiquiti LTU PRO

237.11 € 248.70 €
Përfshirë TVSH
-2%
Foto e Antenë Ubiquiti AirMax 5Ghz 17dBi, 90 shkallë

Antenë Ubiquiti AirMax 5Ghz 17dBi, 90 shkallë

105.47 € 107.10 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Antenë e jashtme Ubiquiti NanoBeam 5AC-Gen2 AirMAX, 5 GHz

Antenë e jashtme Ubiquiti NanoBeam 5AC-Gen2 AirMAX, 5 GHz

129.85 € 138.06 €
Përfshirë TVSH
Foto e Mbajtëse antene Ubiquiti për NanoStation dhe LocoStation

Mbajtëse antene Ubiquiti për NanoStation dhe LocoStation

24.21 €
Përfshirë TVSH
-6%
Foto e Sistem antene Ubiquiti LiteBeam 5AC LBE-5AC-LR

Sistem antene Ubiquiti LiteBeam 5AC LBE-5AC-LR

160.73 € 170.48 €
Përfshirë TVSH
Foto e Antenë Sonoff ZigBee 3.0 USB Dongle-E

Antenë Sonoff ZigBee 3.0 USB Dongle-E

35.59 €
Përfshirë TVSH
-12%
New Product
Foto e Antenë Emos Village FLIPP–V200, e jashtme/ brendshme

Antenë Emos Village FLIPP–V200, e jashtme/ brendshme

37.22 € 42.09 €
Përfshirë TVSH