Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
-6%
-15%

Батерија Conexpro AGM-12-200, 12V/200Ah

26,390 MKD. 30,790 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%

AVACOM Заменска батерија за UPS-от RBC7

11,490 MKD. 12,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%

Оперативна картичка RMCARD205 CyberPower SNMP

10,390 MKD. 12,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
-11%

Батерија Conexpro AGM-12-7.2, 12V/7.2Ah, доживотна

1,790 MKD. 1,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-2%

Комплет за монтирање Eaton Rack за 9PX/9SX

19,990 MKD. 20,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Заменлив пакет батерии APC RBC18 за USP

15,590 MKD. 16,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%

Продолжен кабел PremiumCord 1U, 19 ", 8x230V, 2m

3,790 MKD. 3,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%

Батерија UPS APC RBC6

23,090 MKD. 24,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
-4%

Резервна батерија CyberPower, 12V

4,990 MKD. 5,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%

Avacom RBC106 резервна батерија за UPS-от

2,990 MKD. 3,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%

Avacom RBC17 батерија за UPS-от

3,390 MKD. 3,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Заменлива батерија APC RBC114

6,090 MKD. 6,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%

Резервна атерија Avacom AVA-RBP01-12090-KIT -за UPS

3,490 MKD. 3,689 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%

Резервна батерија Avacom RBC33 - за UPS

8,190 MKD. 8,390 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%
-4%
-30%

Замена на батерија Avacom за RBC43

21,690 MKD. 30,790 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
-4%
-11%

UPS Eaton HotSwap MBP IEC

13,490 MKD. 15,090 MKD.
Вклучен ДДВ