Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
-8%
-4%

Ламинатор Sencor SLA 302, A3

2,790 MKD. 2,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%

Пластификатор- Sencor SLA 201, A4

2,090 MKD. 2,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%

Пластификатор Peach Home Office PL707

1,990 MKD. 2,090 MKD.
Вклучен ДДВ

Sencor Ламинатор SLA 301, A3

2,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%

Ламинатор Fellowes SPECTRA, A4

4,690 MKD. 4,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Хартија за пластифицирање

2,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-5%

Ламинатор Sencor SLA 102, A4

2,190 MKD. 2,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-21%
-5%

Хартија за пластифицирање - Peach

290 MKD. 303 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Пластификатор Fellowes SATURN3i, A3

8,890 MKD. 9,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
-11%

Peach Ламинирана фолија CombiBox

890 MKD. 990 MKD.
Вклучен ДДВ
-11%
-11%
-4%

Peach Highspeed PL125

4,990 MKD. 5,190 MKD.
Вклучен ДДВ
-13%

Peach Хартија за пластифицирање

690 MKD. 790 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Пластификатор Hama Basic 4 во 1, црн

2,790 MKD. 2,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
-6%

Peach Autosense Ламинатор PL900

22,190 MKD. 23,390 MKD.
Вклучен ДДВ
-15%
-5%

Пластификатор за сензори SLA 210

2,190 MKD. 2,290 MKD.
Вклучен ДДВ