Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-7%

Transmetues Google Chromecast 4 s Google TV, i bardhë

5,990 MKD. 6,419 MKD.
Përfshirë TVSH

CD Verbatim DVD + R DL 8.5GB

1,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-4%

Disqe MediaRange DVD+R 4,7GB, 100 copë

2,490 MKD. 2,590 MKD.
Përfshirë TVSH
-4%

Marker për CD / DVD CENTROPEN, 1 mm , i zi

190 MKD. 196 MKD.
Përfshirë TVSH

Set VERBATIM CD-R 700 MB

1,390 MKD.
Përfshirë TVSH
-4%

Set CD-R Verbatim 700 MB

2,090 MKD. 2,155 MKD.
Përfshirë TVSH

CD Verbatim CDR 700MB

490 MKD.
Përfshirë TVSH
-15%

Çantëz MediaRange për USB dhe karta SD, e zezë

590 MKD. 690 MKD.
Përfshirë TVSH

DVD-R Verbatim 4.7GB

490 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Disqe MediaRange DVD+R 4,7GB, 100 copë

1,790 MKD. 1,890 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Çantë e CD-ve CaseLogic për CD/DVD CDW208

2,690 MKD. 2,990 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Set CD-R Verbatim Extra Protection

890 MKD. 990 MKD.
Përfshirë TVSH
-26%

Disk Verbatim DVD + R, 10 copë

590 MKD.
Përfshirë TVSH
-7%

Verbatim DVD+R DL 8.5GB

3,090 MKD. 3,309 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

DVD-R Verbatim, 16x 4.7GB, 50 copë

1,590 MKD. 1,690 MKD.
Përfshirë TVSH
-7%

CD-R Verbatim 50 copë

1,490 MKD. 1,590 MKD.
Përfshirë TVSH

Zarf për CD dhe DVD

590 MKD.
Përfshirë TVSH
-7%

Disqe Verbatim DataLife 4.7GB 16x, 50 copa

1,490 MKD. 1,590 MKD.
Përfshirë TVSH
-15%
-12%
-13%

Disqe MediaRange DVD+R 8,5GB DL 8x, 5 copë

690 MKD. 790 MKD.
Përfshirë TVSH