Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-5%

Lexues i kartës së memories Gembird micro SD, USB

190 MKD. 199 MKD.
Përfshirë TVSH
-23%
-15%
-4%
-16%
-4%

Lexues i kartave Gembird SD dhe MMC, USB

490 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

USB Transcend TS-RDF5K

890 MKD. 999 MKD.
Përfshirë TVSH
-7%

Lexues i kartës së memories AXAGON CRE-S2N

890 MKD. 952 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Lexuesi i kartave Axago ALL-IN-ONE

990 MKD. 1,109 MKD.
Përfshirë TVSH
-40%
-26%

Lexues i kartave SD - Kingston Workflow, i argjendtë

2,290 MKD. 3,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-4%

Lexues i kartave të memories Transcend TS-RDF9K2, i zi

1,590 MKD. 1,643 MKD.
Përfshirë TVSH
-10%

Lexues i jashtëm USB AXAGON CRE-SAC

1,490 MKD. 1,643 MKD.
Përfshirë TVSH

Kartë memorie SD Transcend, 2 GB

890 MKD.
Përfshirë TVSH

Lexues i kartave Transcend TS-RDC8K2, i zi

1,590 MKD.
Përfshirë TVSH
-2%

Lexues i kartës së memories AXAGON CRE-S3, gri

1,790 MKD. 1,809 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Lexues i kartës së memories AXAGON CRE-S3C, gri

1,790 MKD. 1,890 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Lexues i kartës së memories Akasa AK-CR-09BK, i hirtë

1,690 MKD. 1,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-19%

Lexues për karta memorie Akasa AK-CR-10BK, i hirtë

1,190 MKD. 1,469 MKD.
Përfshirë TVSH
-36%

Lexues i kartave Micro SD - Kingston Workflow, i argjendtë

1,990 MKD. 3,090 MKD.
Përfshirë TVSH