Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

48h Delivery
-13%
48h Delivery
Процесор AMD Ryzen 5 5500
8,749 MKD. 9,974 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 3 4300G
8,808 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%
Процесор AMD Ryzen 9 5950X
39,633 MKD. 41,999 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 5 3600
8,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
Процесор Intel Core i9-12900
43,526 MKD. 45,337 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 9 7900X
38,753 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Celeron G5905
4,191 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 5 4600G
9,948 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор AMD Ryzen 9 5900X
27,813 MKD.
Вклучен ДДВ
-16%
-6%
-16%
-18%
-19%
-25%
-11%
Процесор Intel Core i9-12900F
38,005 MKD. 42,267 MKD.
Вклучен ДДВ
Процесор Intel Core i3-12100
10,754 MKD.
Вклучен ДДВ