1 / 5
Слика на Netatmo Wind Gauge - анемометар за метеоролошка станица
Слика на Netatmo Wind Gauge - анемометар за метеоролошка станица
Слика на Netatmo Wind Gauge - анемометар за метеоролошка станица
Слика на Netatmo Wind Gauge - анемометар за метеоролошка станица
Слика на Netatmo Wind Gauge - анемометар за метеоролошка станица

Netatmo Wind Gauge - анемометар за метеоролошка станица

Оценете го овој производ
Гаранција: 1 година Код:
144.45 €
со ДДВ Без ДДВ 122.41 €

Само уште 1
GjirafaFLEX
Бидете флексибилни со GjirafaFlex

GjirafaFLEX е дополнителна услуга која ја нудиме како брзо решение доколу имате неисправен производ во гарантниот период од 1 година, без да чекате на овластени сервисери. Со оваа услуга, ќе бидете контактирани во рок од 24 часа од моментот кога ќе ја добиете нарачката, за тоа дали производот ќе се сервисира, ќе добиете нов како замена или средствата ќе се задржат како кредит за друга нарачка. Потоа, ќе бидете известени за периодот на сервисирање, за замена со нов производ или за негово враќање.

*Се прифаќаат само фабричките дефекти, а не и физичка штета која може да биде предизвикана на производот.

Испорака
Време на пристигнување на производот: - СКОПЈЕ
23 април 2024 - 24 април 2024
Македонија, други
24 април 2024 - 25 април 2024
Време на пристигнување на производот е периодот од моментот кога е направена верификација на вашата нарачка и известувањето за верификација што го добивате преку е-пошта или смс.
Ако нарачката е поставена сега, производот пристигнува во временскиот рок наведен погоре. Постојано ќе Ве известуваме преку е-пошта за локацијата на вашата нарачка, како и кога истата ќе пристигне во нашиот магацин и кога ќе биде испорачана до вашата адреса.

*Во 99% од случаите, производите пристигнуваат во временскиот рок наведен погоре. Имајте в предвид дека меѓународните празници влијаат испораката да се одложи за околу 2 дена.

Безбедно плаќање
Пари на рака
Плаќање на жиро-сметка
На жиро сметка

Netatmo е метеоролошка станица која ги користи своите сензори за мерење на топлината, влажноста и квалитетот на воздухот во вашата околина. Предвидените вредности потоа јасно се прикажуваат директно на екранот на вашиот паметен телефон или таблет. Можете да ги прикажете измерените вредности во форма на графикони во реално време. Можете да набавите дополнителни модули за мерење на оваа метеоролошка станица. Во конкретниов случај, еден анемометар.

Гаранција за производителот:
1 година
Датум на лансирање:
1 март 2016 година...
EAN:
3700730500227
0

0 Препораки

Оние кои го купиле овој производ, купиле и

Купи веднаш
Netatmo Wind Gauge - анемометар за метеоролошка станица
144.45 €
Количина:0
GjirafaFLEX: НЕ