1 / 7
Foto e Njësi kontrolli Danfoss Ally Gateway, ZigBee
Foto e Njësi kontrolli Danfoss Ally Gateway, ZigBee
Foto e Njësi kontrolli Danfoss Ally Gateway, ZigBee
Foto e Njësi kontrolli Danfoss Ally Gateway, ZigBee
Foto e Njësi kontrolli Danfoss Ally Gateway, ZigBee
Foto e Njësi kontrolli Danfoss Ally Gateway, ZigBee
Foto e Njësi kontrolli Danfoss Ally Gateway, ZigBee

Njësi kontrolli Danfoss Ally Gateway, ZigBee

Vlerëso
Garancioni: 1 vit Kodi:
13,090 MKD.
12,790 MKD.
Përfshirë TVSH-në Pa TVSH 10,839 MKD.
Ju kurseni 300 MKD.
-3%

Vetëm edhe 2
GjirafaFLEX
Rri shlirë me GjirafaFlex

Me GjirafaFLEX përfitoni:

- Prioritet për zgjidhjen e çdo problemi me produktin brenda 1 viti nga blerja

- Kontakt brenda 24 h për servisim, zëvendësim apo kthim

- Pranim dhe dërgim me postë të produktit të servisuar pa pagesë

*Defektet përfshijnë vetëm ato fabrike, dhe jo dëmet fizike që mund të i shkaktohen produktit.

Transporti
Koha e arritjes së produktit: - Shkup
08 mars 2024 - 09 mars 2024
Maqedoni, të tjera
09 mars 2024 - 11 mars 2024
Koha e arritjes së produktit nënkupton periudhën prej kur bëhet verifikimi i porosisë suaj, dhe njoftimit për verifikim që ju e pranoni përmes email-it apo SMS-it.
Nëse porosia bëhet tani, produkti arrin sipas afatit kohor të vendosur më lartë. Ju do të njoftoheni në vazhdimësi përmes emailit rreth vendndodhjes së porosisë suaj, duke përfshirë momentin kur produkti arrin në depon tonë, dhe momentin kur niset në dërgesë për te ju.

*Në 99% të rasteve, produktet arrijnë sipas parashikimit të vendosur më lartë. Ju lusim të keni parasysh që festat ndërkombëtare ndikojnë që liferimi të shtyhet për rreth 2 ditë.

Pagesa të sigurta
Paguaj me para në dorë
Paguaj online
Paguaj me transfer bankar
Danfoss Ally Gateway është një sistem i programueshëm, kontrolli wireless që lidh të gjitha pajisjet Danfoss Ally në internet dhe lejon kontroll inteligjent të ngrohjes tuaj përmes një aplikacioni që mund ta shkarkoni pa pagesë në Google Play dhe App Store. Paketa përfshin një kabllo energjie dhe një kabllo LAN për t'u lidhur në internet. Kjo njësi kontrolli menaxhon orarin ditor të ngrohjes për secilën dhomë, duke lejuar që cilësimet të bëhen shpejt dhe lehtë. Funksioni i ngrohjes paraprake (Preheat) siguron që temperatura e caktuar të arrihet në kohën e kërkuar. Kur funksioni Preheat është i ndezur, temperatura do të rritet gradualisht deri në modalitetin e ardhshëm të planifikuar Home. Softueri Danfoss Ally azhurnohet automatikisht përmes internetit. Danfoss Ally ju jep të gjitha përfitimet e një sistemi të plotë inteligjent ngrohjeje - në një aplikacion të thjeshtë, të lehtë për t’u përdorur. Me të, ju merrni kontroll të plotë mbi radiatorin tuaj dhe ngrohjen nën dysheme hidronike, si dhe faturën tuaj të ngrohjes, praktikisht nga kudo dhe në çdo kohë, pavarësisht nëse jeni në shtëpi ose gjatë lëvizjes. Sistemi Danfoss Ally është dizajnuar në bazë të përvojës dhe ekspertizës së lartë të kësaj kompanie në industrinë e termostatit dhe valvulave. Kjo do të thotë që gjithmonë mund të mbështeteni në saktësinë dhe kontrollin e përsosur të sistemit tuaj të ngrohjes inteligjente. Për të mos përmendur rregullimin e qetë të valvulës falë cilësisë së pakrahasueshme. Rehati optimale, nivele minimale të dështimit dhe inteligjencë maksimale - të gjitha të integruara në sistemin tuaj inteligjent të ngrohjes.
Lansuar:
10. 9. 2020
Garancioni nga prodhuesi:
1 vit
Fokus:
Rídící jednotka
Protokol:
Zigbee
Kodi:
DF00068
Besueshmëria:
100 %
Prodhuesi:
Danfoss
EAN:
5702424056544
0

0 Vlerësime

Klientët që kanë blerë këtë produkt, kanë blerë edhe

Blej tani
Njësi kontrolli Danfoss Ally Gateway, ZigBee
12,790 MKD.
Sasia:0
GjirafaFLEX: Jo