1 / 1
Foto e Mbështjellës RJ45

Mbështjellës RJ45

Vlerëso
Garancioni: 1 vit Kodi:
120 MKD.
Përfshirë TVSH-në Pa TVSH 102 MKD.

Më shumë se 10 artikuj
GjirafaFLEX
Rri shlirë me GjirafaFlex

Me GjirafaFLEX përfitoni:

- Prioritet për zgjidhjen e çdo problemi me produktin brenda 1 viti nga blerja

- Kontakt brenda 24 h për servisim, zëvendësim apo kthim

- Pranim dhe dërgim me postë të produktit të servisuar pa pagesë

*Defektet përfshijnë vetëm ato fabrike, dhe jo dëmet fizike që mund të i shkaktohen produktit.

Transporti
Koha e arritjes së produktit: - Shkup
08 mars 2024 - 09 mars 2024
Maqedoni, të tjera
09 mars 2024 - 11 mars 2024
Koha e arritjes së produktit nënkupton periudhën prej kur bëhet verifikimi i porosisë suaj, dhe njoftimit për verifikim që ju e pranoni përmes email-it apo SMS-it.
Nëse porosia bëhet tani, produkti arrin sipas afatit kohor të vendosur më lartë. Ju do të njoftoheni në vazhdimësi përmes emailit rreth vendndodhjes së porosisë suaj, duke përfshirë momentin kur produkti arrin në depon tonë, dhe momentin kur niset në dërgesë për te ju.

*Në 99% të rasteve, produktet arrijnë sipas parashikimit të vendosur më lartë. Ju lusim të keni parasysh që festat ndërkombëtare ndikojnë që liferimi të shtyhet për rreth 2 ditë.

Pagesa të sigurta
Paguaj me para në dorë
Paguaj online
Paguaj me transfer bankar
Kohët e fundit rrjetet Eternet janë modelet më të shpeshta të rrjeteve kompjuterike. Ato përdorin teknologji të ndryshme të transmisionit, por më të shpeshtat janë sigurisht rrjetet e strukturuara të formuara nga instalimet UTP. Këtë lloj të rrjetëzimit do ta hasni jo vetëm në qendrat kompjuterike, por pothuajse në çdo zyre apo shtëpi, nëse i keni të lidhur dy apo më shumë kompjuterë. Rrjetet e strukturuara zakonisht përdorin kabllo UTP të pambështjellura të cilat konsistojnë në katër palë kode me ngjyra. Kabllot që nuk përfundojnë në socket janë kryesisht me lidhës RJ45.
Lansuar:
10 Maj 2011
Garancioni nga prodhuesi:
1 vit
Prodhuesi:
OEM
EAN:
8592220001360
0

0 Vlerësime

Klientët që kanë blerë këtë produkt, kanë blerë edhe

Blej tani
Mbështjellës RJ45
120 MKD.
Sasia:0
GjirafaFLEX: Jo