1 / 1
Слика на Извор на напојување QNAP SP-469U-S-PSU 250W за RP NAS

Извор на напојување QNAP SP-469U-S-PSU 250W за RP NAS

Оценете го овој производ
Гаранција: 1 година Код:
297.87 €
264.69 €
со ДДВ Без ДДВ 252.08 €
Заштеди 33.18 €
-12%

Само уште 2
GjirafaFLEX
Бидете флексибилни со GjirafaFlex

GjirafaFLEX е дополнителна услуга која ја нудиме како брзо решение доколу имате неисправен производ во гарантниот период од 1 година, без да чекате на овластени сервисери. Со оваа услуга, ќе бидете контактирани во рок од 24 часа од моментот кога ќе ја добиете нарачката, за тоа дали производот ќе се сервисира, ќе добиете нов како замена или средствата ќе се задржат како кредит за друга нарачка. Потоа, ќе бидете известени за периодот на сервисирање, за замена со нов производ или за негово враќање.

*Се прифаќаат само фабричките дефекти, а не и физичка штета која може да биде предизвикана на производот.

Испорака
Време на пристигнување на производот: - СКОПЈЕ
25 април 2024 - 26 април 2024
Македонија, други
26 април 2024 - 27 април 2024
Време на пристигнување на производот е периодот од моментот кога е направена верификација на вашата нарачка и известувањето за верификација што го добивате преку е-пошта или смс.
Ако нарачката е поставена сега, производот пристигнува во временскиот рок наведен погоре. Постојано ќе Ве известуваме преку е-пошта за локацијата на вашата нарачка, како и кога истата ќе пристигне во нашиот магацин и кога ќе биде испорачана до вашата адреса.

*Во 99% од случаите, производите пристигнуваат во временскиот рок наведен погоре. Имајте в предвид дека меѓународните празници влијаат испораката да се одложи за околу 2 дена.

Безбедно плаќање
Пари на рака
Плаќање на жиро-сметка
На жиро сметка
Извор на напојување за избраната решетка NAS и QNAP NVR; Компанијата QNAP се занимава со производство на мрежни елементи, нивни додатоци и додатоци. Таа сега ви го нуди изворот на напојување за избраната решетка NAS и NVR. Обезбедува моќност од 250 W. Неговиот формат е TFX. Се лади со еден вентилатор. Неговата тежина е 0,9кг. Компатибилен NAS/NVR: TS-453U-RP, TS-853U-RP, TS-1253U-RP, TS-463U-RP, TS-863U-RP, TS-1263U-RP, TS-469U-SP/RP, TS -470U-SP/RP, TS-873U-RP, TS-453BU-RP, TS-853BU-RP, TS-1253BU-RP, TS-432XU-RP, TS-832XU-RP, TS-1232XU-RP, телевизори -871U-RP,TS-463XU-RP, TS-453DU-RP, TS-432PXU-RP, TS-832PXU-RP, TS-1232PXU-RP, TS-464U-RP.
Гаранција за производителот:
1 година
Веб-страница на производителот:
Qnap.com
Производител:
QNAP
EAN:
4712511124064
0

0 Препораки

Оние кои го купиле овој производ, купиле и

Купи веднаш
Извор на напојување QNAP SP-469U-S-PSU 250W за RP NAS
264.69 €
Количина:0
GjirafaFLEX: НЕ