Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Најновите
По најголем попуст (%)
Display order
Филтер
-12%
-18%

Платно за проектор Elite Screens 120 "

13,190 MKD. 16,034 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
-4%

Платно за проектор Aveli 92", 204x115цм. (16:9)

6,090 MKD. 6,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Платно Aveli 70", 150x94цм. (16:10)

5,390 MKD. 5,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-6%

ELITE SCREENS 106 “табла за проектори

13,290 MKD. 13,990 MKD.
Вклучен ДДВ
-3%

Платно Aveli Projection 85", 152x152см. (1:1)

6,890 MKD. 7,090 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Платно за проектор Aveli 72", 130x130 cm (1:1)

6,290 MKD. 6,490 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Платна за пројектор, 150 ", 16: 9

22,090 MKD. 22,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Платно Aveli Projection 81", 175x109cm (16:10)

8,390 MKD. 8,690 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Платно Aveli 98", 200x150см., (4:3), електрично

10,190 MKD. 10,590 MKD.
Вклучен ДДВ
-1%

Платно Aveli 111", 240x150см., (16:10)

10,790 MKD. 10,879 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Платно Aveli 93", 200x125цм. (16:10), со статив

12,490 MKD. 12,890 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%
-29%
-5%
-4%
-3%

Платно Aveli 118", 240x180цм. (4:3)

7,190 MKD. 7,390 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Платно Aveli со статив 74", 150x113цм. (4:3)

6,090 MKD. 6,290 MKD.
Вклучен ДДВ
-4%

Платно Aveli 98", 200x150цм. (4:3)

8,090 MKD. 8,390 MKD.
Вклучен ДДВ