Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
New Product

Mbajtëse mekanike Stell SOS 1010

2,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-45%

Mbajtëse mekanike Stell SOS 1030, triple

2,490 MKD. 4,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-21%

Mbajtëse mekanike Stell SOS 1020 për TV, dual

2,790 MKD. 3,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-1%

Mbajtëse STELL SOS 4000 për TV

10,690 MKD. 10,790 MKD.
Përfshirë TVSH

Mbajtëse Meliconi 480862 400C për TV

6,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Mbajtëse Stell SHO 7600 SLIM për TV

3,490 MKD. 3,890 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Mbajtëse STELL SHO 4410 për TV 32 '' - 55 '', e zezë

1,690 MKD. 1,893 MKD.
Përfshirë TVSH

Mbajtëse Hama Easel për TV 600x400

6,290 MKD.
Përfshirë TVSH
-35%

Mbajtëse MAX MTM1120T për TV 32" - 70", e zezë

1,490 MKD. 2,290 MKD.
Përfshirë TVSH
-8%

Mbajtëse Thomson WAB156 për TV 23"- 56"

1,490 MKD.
Përfshirë TVSH
-14%

Mbajtëse Meliconi 480462 FlatStyle EDR400 për TV 46''- 65''

4,590 MKD. 5,290 MKD.
Përfshirë TVSH

Mbajtëse STELL SHO 8101 për TV, e zezë

20,390 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Mbajtëse Philips SQM7442 / 00 për TV

2,490 MKD. 2,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-30%

Mbajtëse STELL SHO 1100 për TV dhe Monitor 13-32"

1,690 MKD. 2,390 MKD.
Përfshirë TVSH
-20%

Mbajtës teleskopik MAX për TV 23" - 55"

1,690 MKD. 2,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-14%

Mbajtëse MAX MTM7870T për TV 37''-80'', e zezë

1,890 MKD. 2,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-4%

Mbajtëse Hama për TV, 200x200, 5*

5,490 MKD. 5,690 MKD.
Përfshirë TVSH
-4%

Mbajtëse Hama për TV, 400x400, 1*

3,590 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Mbajtëse MAX MTM9135T për TV 23 "- 42", e zezë

890 MKD. 990 MKD.
Përfshirë TVSH

Mbajtëse GoGen Tilt për TV

2,190 MKD.
Përfshirë TVSH